למה ........? הקודם היה נוח יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n4872558:
נו נו אקלקטוס...:confused:
אני ליבליב הרצינית עכשיו :)
איך זה קרה?ביקשת מהמנהלים?

אולי היא ערכה את זה תוך זמן אכילת פרס :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;n4872579:
אולי היא ערכה את זה תוך זמן אכילת פרס :D

לא..
אני ראיתי את התגובה והיא ערכה אותה אולי אחרי שהיא אכלה את מחוז פארס..:rolleyes:
ועכשיו ביצעתי ניסוי בהודעה הקודמת שלי ולא מצאתי אופציה לערוך מבלי להשאיר עקבות..
מה שמותיר רק את אופציית המנהלים?

• הוסף לסימניות
ליבליב, סליחה על הטיית הנושא,
אבל פשוט אין הודעות פרטיות!
רק רציתי להגיד לך שתעלי דחוף את הציורים שעשית לחוגים של עיריית ביתר,
פשוט אדיר!!!

• הוסף לסימניות
ליבליב ת-ע-לי ! ליבליב ת-ע-לי ! ליבליב ת-ע-לי !.....(מחיאות כפיים קצובות-ככה- -- --- -- --- יופי.מעולה .תמשיכו...)
טוב ליבליב - הבנת את הרמז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;n4872922:
ליבליב, סליחה על הטיית הנושא,
אבל פשוט אין הודעות פרטיות!
רק רציתי להגיד לך שתעלי דחוף את הציורים שעשית לחוגים של עיריית ביתר,
פשוט אדיר!!!

חומדד שכמותך!
תודה:) (האימוג'י הנבוך נראה לי כועס אז וויתרתי עליו, עוד שאלה להנהלה אגב, יהיו אימוג'ים אחרים נכון? יותר סימפטים?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני p;n4872934:
ליבליב ת-ע-לי ! ליבליב ת-ע-לי ! ליבליב ת-ע-לי !.....(מחיאות כפיים קצובות-ככה- -- --- -- --- יופי.מעולה .תמשיכו...)
טוב ליבליב - הבנת את הרמז?

חחח הבנתי הבנתי:D
אבל אני בכלל לא בטוחה שאפשר כבר לעלות קבצים (לא יודעת מניסיון, לא ניסיתי,רק הבנתי ממשתמשים אחרים פה):eek:
ותודה גם לך.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n4872592:
לא..
אני ראיתי את התגובה והיא ערכה אותה אולי אחרי שהיא אכלה את מחוז פארס..:rolleyes:
ועכשיו ביצעתי ניסוי בהודעה הקודמת שלי ולא מצאתי אופציה לערוך מבלי להשאיר עקבות..
מה שמותיר רק את אופציית המנהלים?

מחוז? חה!
ממש הצחיק אותי.....
למען האמת הצדק והיושר -
תיקנתי ממש מיד (כשראיתי שפספסתי עמוד שלם של תגובות...)
אבל באתר המחודש זה לקח לו לזמן לקלוט מה אני אומרת.

והעיקר שכבר אפשר לראות סמיילים ;):D:rolleyes::cool:
מקווה שבאמת ירחיבו את הרפרטואר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה