כללי למה הcurves האוטומטים נעלמו לי?!

• הוסף לסימניות
אז אתמול בלילה ישבתי מאוד מאוחר על הפוטושופ. במחשבה שניה ישבתי עד 4:20 אז זה כבר בעצם מאוד מוקדם.
הקובץ מאוד כבד (עיצוב סקראפ לתמונה בגודל 55X55) ולקח לו כל דבר הרבה זמן ואני הייתי עייפה...
כנראה לחצתי על משהו ועכשיו כשאני משתמשת בcurves אני לא מצליחה לבחור אופציות אוטומטיות- קונטרסט, הבהרה וכו'... הוא נותן לי רק לשחק עם הנקודות בעצמי.

מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה?
אני עובדת על cs5.5 אם זה משנה

תודה!
בין הפותרים נכונה תוגרל הזכות לראות את התמונה השלישית בסדרה שאני יושבת עליה עכשיו ונורא רוצה לסיים כבר

• הוסף לסימניות
תבדקי אם השכבה לא נעולה.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח קובץ מוקטן במייל?
או לפחות צילום מסך.
הבעייה היא בקובץ הספציפי?
קבצים אחרים עובדים תקין?

• הוסף לסימניות
שלמה, תודה רבה על הרצון לעזור!
כשכתבת האם הבעיה בקובץ ספציפי אז גיליתי שאכן הבעיה היא בקובץ אחד, אז שמרתי בשם אחר
ואז הפוטושופ הואיל בטובו לתת לי לעשות את הcurves המקוריים.
תודה על העצה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה