זה קצת רחוק לנו מודעין עילית,במודיעין עילית יש חנות קרמיקות ברחוב אבני נזר (אולי 26, לא בטוחה)
פתוח לדעתי 7-10 בערב
לא יודעת אם נותן לך מענה, אבל כנראה שקיים דבר כזה.
ברור שלקחתי יום חופש ואפילו יותר מאחד...לא מכירה כאלו שפתוחים בערב.
אבל סתם הערת אגב,
גם הם רוצים לעבוד רק 9 שעות ביום ולא 12-15...
במצבים כאלה לוקחים יום חופשי ובאים רעננים בבוקר ולא עייפים מרוטים אחרי צהרים.
חוץ מזה שזה יכול לגרום לך לבחירות לא נכונות...
אולי כדאי לך לרכז לך כמה חנויות מבוקשות וללכת ביום אחד לבדוק בכולן.
כי לרוב זה לא חנויות שפונות ללקוח קטןברור שלקחתי יום חופש ואפילו יותר מאחד...
נשאר לי עכשיו עוד כמה דברים שאני צריכה לבחור וזה כבר אובר לקחת כ"כ הרבה ימי חופש...
אני פשוט לא מבינה למה כל החנויות בקניון בממילא בגאולה ובר' עקיבא פתוחים בערב ורק חנויות קרמיקה לא??
זה חנויות שעובדות צמוד לזמן עבודת הבניה ולכן סוגרים מוקדם הרבה בשעה 17:00 הכי מאוחר 19:00 לא מכיר מישהו שעובד יותר מאוחר גם בבני ברק הם ממש ממהרים לסגור מוקדם מניסיוןברור שלקחתי יום חופש ואפילו יותר מאחד...
נשאר לי עכשיו עוד כמה דברים שאני צריכה לבחור וזה כבר אובר לקחת כ"כ הרבה ימי חופש...
אני פשוט לא מבינה למה כל החנויות בקניון בממילא בגאולה ובר' עקיבא פתוחים בערב ורק חנויות קרמיקה לא??
יש לך פרטים על החנות? ממש אשמח!ראיתי שפתחו בבני ב רק חנות שפתוחה עד אחרון הלקוחות
יש לך פרטים על החנות? ממש אשמח!
מה המספר טלפון שלהם?במודיעין עילית יש חנות קרמיקות ברחוב אבני נזר (אולי 26, לא בטוחה)
פתוח לדעתי 7-10 בערב
לא יודעת אם נותן לך מענה, אבל כנראה שקיים דבר כזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים