כללי למה כשאני סוגרת ל pdf הצבעים דוהים?

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה כבר מזמן...
למה שאני סוגרת לפידיאף, הקובץ הסופי- יוצא בהיר וחסר חיות?
כאילו יש מין ערפל לבן מעל.
אבל כאשר אני מקטינה ומגדילה יש שניה שבה הקובץ מוצג בצבעיו המקוריים ואז שוב מתבהר.
האם זה הצבע שיודפס? או שהצבעים שראיתי באילוס זה הצבעים הנכונים?

תודה!

• הוסף לסימניות
הוא רק מציג את צבעי הדפוס
ועל המסך זה לא נראה טוב

איך שזה היה באילוסטרייטור כך זה יראה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה התצוגה של אקרובט, תנסי לפתוח את הקובץ pdf בפוטושופ ותראי שזה צבע כהה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;570498:
אני חושבת שזה התצוגה של אקרובט, תנסי לפתוח את הקובץ pdf בפוטושופ ותראי שזה צבע כהה יותר.
אבל הבעיה שזה מה שהלקוח רואה... הוא ראה סקיצה קודמת כהה. ועכשיו- זה צבע שונה...

• הוסף לסימניות
תסגרי דרך print ואחכ תהפכי את זה בAcrobat Distiller

• הוסף לסימניות
עבור סקיצות לאישור אני מעדיף תמיד לשלוח JPG בRGB ולציין מפורשות ללקוח שתתכן סטיה בצבעים של עד 10%.

בשביל הגהות צבע, יש שיטות קצת יותר מדוייקות מאשר המסך הלא מכוייל של הלקוח.

• הוסף לסימניות
אני מגדיר את הבעיה כך.

כידוע צבעי rgb אינם צבעי דפוס. הדפוס מדפיס בצבעי cmyk
כך שיתכן ופשוט שמת את הקובץ לפי צבעי cmyk , (אמנם בעבודה עצמה בפוטושופ הצבעים נראים אר ג'י בי -) אך בתכל'ס הצבעים הם לא הצבעים הללו.

תצטרכי לסגור על פי אר ג'י בי, או ההיפך וללכת לראות את התוצאה ב'לייף'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 200210010;570620:
תסגרי דרך print ואחכ תהפכי את זה בAcrobat Distiller
זה שיטה טובה לסגור לדפוס מאילוס'?
זה לא הופך את כל האלמנטים הוקטורים לפיקסלים?
אם כן- אז למה פתחתי אילוס'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה