מידע שימושי למה לא חילקו בדיקות מתחת לגיל 3?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בינינו כל נושא הבדיקות האלה זה בדיחה..
הרי כל הורה היה צריך להביא הצהרה שעשה בדיקה..
כל אחד שהוא קצת שקרן כבר מסודר.. לכו תוכיחו מה היה בבית. הצהרה יש.

• הוסף לסימניות
יוצאים מנקודת הנחה, שגם ההורים הכי חשדנים, כבר הבינו מזמן, שאף אחד לא נגדם, וגם הם רוצים לעשות את המינימום הנדרש בשביל לעצור את המגפה הזו.
מה כבר ביקשו? שתקחו בדיקה בחינם, בבית, בקלות ותוודאו שהילד שלכם בריא ולא מתחיל איזו שרשרת הדבקה בכיתה. למה לא? למה לשקר?

• הוסף לסימניות
למה לא? למה לשקר?
גם אני חושבת כמוך. וגם אני הבאתי את הבדיקה ביחד עם האישור לגננת.
אבל עדיין אני כן חושבת שיש כאלה שנמאס להם גם הסיכון שאולי זה חיובי.
אולי אני טועה. אבל משום מה היה כתוב אתמול ששיתוף הפעולה במגזר החרדי - נמוך מאוד.

• הוסף לסימניות
אולי אני טועה. אבל משום מה היה כתוב אתמול ששיתוף הפעולה במגזר החרדי - נמוך מאוד.
בטח נמוך!!
מישהו חילק בחיידר ובבית יעקב בדיקות קורונה??
בשונה משאר בתי הספר שמקבלים בדיקות כל יומיים...
אני לא מדברת על הבדיקה של מדא שזה באופן חד- פעמי.

חוץ מזה שרוב הציבור החרדי מחלים או מחוסן,.

• הוסף לסימניות
בינינו כל נושא הבדיקות האלה זה בדיחה..
הרי כל הורה היה צריך להביא הצהרה שעשה בדיקה..
כל אחד שהוא קצת שקרן כבר מסודר.. לכו תוכיחו מה היה בבית. הצהרה יש.
האמת בהלם מהתגובה...
וכי זה ככ פשוט להיות שקרן
על מה דפקנו בעל חטא?????????
לא ברור לי......
באמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה