עזרה למה לא נותנים לי להצטרף לצ'אט במייל?

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה, חבר שלח לי קישור לצ'אט ואני לא מצליח להצטרף ז"א, כל פעם שאני לוחץ
על הקישור לצ'אט המחשב "משתגע" ולא מגיב ללחיצות על העכבר עד שפותחים את המייל שוב
נ.ב. יש לנו סינון נטפרי יכול להיות שזה קשור?
תודה

• הוסף לסימניות
תלחץ על "צאט חדש" ומשם "חיפוש מרחבים"

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה, חבר שלח לי קישור לצ'אט ואני לא מצליח להצטרף ז"א, כל פעם שאני לוחץ
על הקישור לצ'אט המחשב "משתגע" ולא מגיב ללחיצות על העכבר עד שפותחים את המייל שוב
נ.ב. יש לנו סינון נטפרי יכול להיות שזה קשור?
תודה
מה ז"א שלח קישור?
הוא צריך לצרף אותך לקבוצה ואז תראה את זה בהזמנות
א"א להצטרף לצ'אט ע"י קישור

• הוסף לסימניות
באופן כללי, הצ'אט עשה לי בעיות בקבוצות היום, יתכן שזו בעיה כללית.
נ.ב. אני מנוטפר

• הוסף לסימניות
מה ז"א שלח קישור?
הוא צריך לצרף אותך לקבוצה ואז תראה את זה בהזמנות
א"א להצטרף לצ'אט ע"י קישור
יש כזה דבר להצטרף לצאט על ידי קישור,
ואם אני לוחצת על תצוגה מקדימה זה גם תוקע ככה את המייל. אני בנטפרי, יתכן שזה קשור.

• הוסף לסימניות
גם אני בנטפרי וגם לי זה היה עושה את זה ואז אמרו לי שזה כן הצטרף אבל צריך ללחוץ על צאט חדש ואז על חיפוש מרחבים ותראה את זה

• הוסף לסימניות
אני גם בנטפרי.
מניסיון שלי כל פעם שלוחצים על תצוגה מקדימה הוא "מתחרפן"
צריך לעשות הצטרפות.
ואם זה קישור אז תנסו דרך חיפוש מרחבים.

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי וזה גם לא נתן לי, הצלחתי להצטרף מחסימה אחרת
ופעם אחת הצלחתי להתחבר בנטפרי דרך חיפוש מרחבים

• הוסף לסימניות
כנראה שזה קבוצות שחסומות בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה