למה לא סטארקיסט????

• הוסף לסימניות
:eek:

• הוסף לסימניות
איכס. מגעילה!
הארנבות שלכם יותר חמודות בהרבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ולי יש חידה...
נחשו איך זה צולם..

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך זה צולם,
אני רק ראיתי איך הבן החמוד שלך הוציא אותה במסירות מסבך העצים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1678543:
אני לא יודעת איך זה צולם,
אני רק ראיתי איך הבן החמוד שלך הוציא אותה במסירות מסבך העצים..
כן, הם נידנדו לי נורא שאתן לה לשתות חלב, רק שחתולים לא אוהבים בכלל חלב. אז הבאתי טונה ובתמורה קיבלתי סרט נשיונל גאוגרפיק...כמעט..

• הוסף לסימניות
חבל רק על החיתוך של האוזניים, זה קצת לא פה ולא שם..
צילום יפה.

• הוסף לסימניות
מהמם
גם לי חבל על חיתוך האוזניים
וגם המירכוז מעצבן תחתכי את כל החלק הימני הוא מיותר ויתן קומפוזיציה יפה יותר

• הוסף לסימניות
גם לי הפריע החיתוך.. האמת שזה פריים שחתכתי מסרט שהסרטתי את החתולון.

• הוסף לסימניות
המירכוז דווקא יפה לטעמי.
והעיוות הכי!

• הוסף לסימניות
כי טעמן יותר זול משמעותית, וטעים לא פחות !
(נאום האיש שאוכל לפחות קופסאת טונה ביום [ולא איכפת לי מהכספית...])

• הוסף לסימניות
יואווו איזה חמודי...
הוא נראה קטן ומבוהל משהו, כאילו מאימים עליו בלקיחת הטונה הזולה הזו ולהחליפה בסטארקיסט, באמצע הארוחה.. :eek:
אהבתי את התמונה!!!
יש משהו חמוד בפוזה, חסרה כזו,
אם כי לי חסר המראה של הקופסא, במיוחד אחרי הכותרת על הסטארקיסט.
במבט ראשון אמרתי - זה לא סטארקיסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה