עזרה למה לינקדאין חסום בנטפרי?

• הוסף לסימניות
לינקדאין זה כלי חשוב מאוד למפתח,
זאת רשת חברתית מקצועית, אחוז גבוה מהגיוסים בהייטק מתבצעים דרכה.
אני אישית מצאתי את העבודה האחרונה שלי דרך שם.
יש אפשרות להשתמש בו גם עם תוסף שחוסם את הפיד,
ובכל זאת נטפרי חוסמים אותו....
אני אשמח לתשובה ענינית,
למה הוא חסום?
מה ההבדל לצורך העינין בין לינקדאין לבין פרוג?

• הוסף לסימניות
פורום או רשת חברתית שאינו מנוהל ע"י חרדים, ואין בו פיקוח הדוק, איך יכול להיות פתוח בנטפרי? מי יסנן כל הודעה שם?
גם אם רוב ההודעות מקצועיות, אם יש קצת שאינו מקצועי זה בעייתי.

• הוסף לסימניות
פורום או רשת חברתית שאינו מנוהל ע"י חרדים, ואין בו פיקוח הדוק, איך יכול להיות פתוח בנטפרי? מי יסנן כל הודעה שם?
גם אם רוב ההודעות מקצועיות, אם יש קצת שאינו מקצועי זה בעייתי.
אם הפיד חסום אז מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
1678960150849.png

השימוש בלינקדאין הוא מקצועי, ואם הפיד חסום אין גם את החלק הזעיר של בידור ופנאי.
זה לפעמים ממש קריטי לצורך חיפוש עבודה, הבעיה היא שגם עם אישור מרב לא פותחים אותו, השאלה למה?
אני משתמשת בלינקדאין הרבה שנים, לא יצא לי לראות בעיתיות בו יותר מאתרים אחרים שכן פתוחים בנטפרי .

• הוסף לסימניות
הלוואי שיהיה לו פתרון
המליצו לי עליו רבות בקשר לעבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה