לאאולי ראו אשה?
מה זה נקרא?פרסמת כפוסט או כהודעה?
אסור.מה זה נקרא?
פרסמתי באיש את רעהו הודעה
אסור.
מבחינת פרוג זו פרסומת לכל דבר ואתה צריך לשלם עליה...
אולי תנסי לפרסם בלוח מודעות.
שמלה שאני רוצה לקנות
צודקת.מה הקשר להתייעץ בלוח המודעות?
בחיים לא יראו ולא ישמעו ולא יענו......
למה לא לעזור איש לרעהו?צודקת.
אז אל תפרסמי כלל.
כי עד כמה שידוע לי זו עזרה שנוגדת את חוקי הפורום.למה לא לעזור איש לרעהו?
שמלות נשים:
אין להעלות אשכול השכרת שמלות נשים או חיפוש שמלות נשים, בכל צורה שהיא. לא בקשה למייל, לא שליחת תמונה למייל, ולא בשום אופן אחר. לטובתכן האישית, בלבד!
אני רואה שהפנו אותך לכללי הפורום.אני פרסמתי הודעה על שמלה שאני רוצה לקנות
ואני רוצה שיתנו לי המלצות,
ומוחקים לי את ההודעה,
למה?
מה הבעיה?
אז אסור בכלל לדבר על שמלות נשים?אני רואה שהפנו אותך לכללי הפורום.
לצערנו, כל אשכול על שמלות נשים, מגיע מהר להעלאת תמונות לא ראויות או בקשות למייל.
בדיוק כמו האשכול שלך מאמש.
הבנת נכוןאז אסור בכלל לדבר על שמלות נשים?
שאני אדע מעכשיו..
גם האשכול החדש?הבנת נכון
אם לא היית חברה בחכמת נשים, מילא.אז אסור בכלל לדבר על שמלות נשים?
שאני אדע מעכשיו..
מאמינה שמותר.(או שגם שם אסור?)
הבאת שם קישור לא מתאים לשמלת נשים.אני פרסמתי הודעה על שמלה שאני רוצה לקנות
ואני רוצה שיתנו לי המלצות,
ומוחקים לי את ההודעה,
למה?
מה הבעיה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים