דרוש מידע למה מוחקים לי את ההודעות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני פרסמתי הודעה על שמלה שאני רוצה לקנות
ואני רוצה שיתנו לי המלצות,
ומוחקים לי את ההודעה,
למה?
מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
מה הקשר להתייעץ בלוח המודעות?
בחיים לא יראו ולא ישמעו ולא יענו......

• הוסף לסימניות
אולי בגלל זה..

שמלות נשים:
אין להעלות אשכול השכרת שמלות נשים או חיפוש שמלות נשים, בכל צורה שהיא. לא בקשה למייל, לא שליחת תמונה למייל, ולא בשום אופן אחר. לטובתכן האישית, בלבד!

• הוסף לסימניות
ומוחקים לי את ההודעה,
למה?
מה הבעיה?
אני רואה שהפנו אותך לכללי הפורום.

לצערנו, כל אשכול על שמלות נשים, מגיע מהר להעלאת תמונות לא ראויות או בקשות למייל.
בדיוק כמו האשכול שלך מאמש.

• הוסף לסימניות
אני רואה שהפנו אותך לכללי הפורום.

לצערנו, כל אשכול על שמלות נשים, מגיע מהר להעלאת תמונות לא ראויות או בקשות למייל.
בדיוק כמו האשכול שלך מאמש.
אז אסור בכלל לדבר על שמלות נשים?
שאני אדע מעכשיו..

• הוסף לסימניות
ומוחקים לי את ההודעה,
למה?
מה הבעיה?
הבאת שם קישור לא מתאים לשמלת נשים.
זה נוגד את כללי הפורום.
למה את מתפלאה שזה נמחק?
כדאי מאוד שתקראי את הכללים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה