כללי למודעה- >אני צריכה ת'עזרה שלכם

• הוסף לסימניות
אני רק בהתחלה ....
השאלה שלי אליכם אם ללכת על תצוגה של חוברות פתוחות או רק דוגמאות בודדות?
ואשמח לעוד עיצות

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמה תמונת אוירה צבעונית אחת גדולה שממחישה מספיק את הרעיון
ולמטה איזה סטריפ עם כמה דוג' (פקשוטים - לא תמונת אוריה) נוספות.

• הוסף לסימניות
בלאגן בעיינים.
במודעה מסוג זה הייתי מצפה לדוגמה גדולה ברורה ומיוחדת דיה שתפתה לבדוק עוד כמה דוגמאות בצבעים וסגנונות אחרים בריבועים שם, למטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;735658:
אני הייתי שמה תמונת אוירה צבעונית אחת גדולה שממחישה מספיק את הרעיון
ולמטה איזה סטריפ עם כמה דוג' (פקשוטים - לא תמונת אוריה) נוספות.

רעיון מצוין.

• הוסף לסימניות
אם זו מודעת חצי עמוד "סטנדרטית" של חינמון - דהיינו בסביבות חצי של A5
יהיה קשה מאוד לראות משהו מהדוגמאות
תקטיני את הלוגו, תורידי אותו למטה יותר, כמקובל
במקום שיתפנה שימי דוגמה גדולה ומיוחדת
הקטלוג למטה - לא מספיק ברור מה הוא, עדיף לכתוב במילים -
בחירה מתוך 200 דוגמאות ב-15 צבעים אופנתיים. או משהו בסגנון.
אגב,
הטקסט לא מספיק מושך לטעמי
המוצר נראה מדהים ואיכותי, תני לו כבוד!

• הוסף לסימניות
תודה לכם.
ברור שזה לא הכיוון:eek:
רק רציתי לשאול לגבי תצוגת המדבקות ועל זה קיבלתי ממכם תשובה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה