למוד פסנתר-סרטוני הדרכה!!!

האם הסרטון עזר לך?

• לא מעניין אותי יותר מדיי סרטונים על פסנתר

הצבעות: 9 15.0%
  • כן,יקח לי אבל הרבה זמן להתאמן על זה

הצבעות: 24 40.0%
  • בטח,עכשיו אני יכול לנגן אפילו בלי ללמוד מספיק לקלוט את הטכניקה...

הצבעות: 27 45.0%

• סה"כ מצביעים
    60
  • הוסף לסימניות
עוד..
בבקשה ובהנאה !!!

קבצים מצורפים

• מעוז צור - שירי חג חנוכה - לימוד פסנתר - תווים - אקורדים.mp4
    2.6 MB · צפיות: 125
  • ניגון חב_ד - ארבע בבות - לימוד פסנתר - תווים - אקורדים.mp4
    4.2 MB · צפיות: 184
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
האם אפשר להעלות עוד?
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן כן... וד''ל... ;)

• הוסף לסימניות
נא להיזהר בזכויות יוצרים.
להלן מייל שקיבלתי:

הסרת תוכן מוגן מאתרכם
שלום רב,

אבקש להסיר בהקדם הדרכת וידאו שלי בנושא לימוד פסנתר. ההדרכה הורדה מהאתר שלי באופן שמפר זכויות יוצרים ונוגד את תנאי המדיניות באתר, והועלה ע"י אחד המשתמשים שלכם לכתובת:
https://www.prog.co.il/threads/למוד-פסנתר-סרטוני-הדרכה.447652/page-2

מודה לכם על שיתוף הפעולה.
בברכה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה