כללי למומחי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי כיצד אני משרשרת מעמוד לעמוד באופן אוטומטי?
שרשרתי מתיבה לתיבה במסטר וזה עובד מצוין ב-2 העמודים הראשונים אך בהמשך אני משום מה צריכה לפתוח את הנעילה של המסטר לכל עמוד בנפרד.

איך אני משרשרת לכל האורך (120 עמודים) בבת אחת?

תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
שאת מייבאת את הקובץ לאינדיזיין
את מניחה את הטקסט תוך כדי לחיצה על מקש SHIFT
וזה יוצר שירשור אוטומטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י fisher12;806614:
שאת מייבאת את הקובץ לאינדיזיין
את מניחה את הטקסט תוך כדי לחיצה על מקש SHIFT
וזה יוצר שירשור אוטומטי.

תודה ענקית על התגובה (ועוד בשעה כזו...)

אך משום מה זה לא מצליח לי.

אנסה לפרט קצת יותר:
אני עובדת על יומן חצי שבועי (כל שבוע מחולק לשני עמודים)
אני משרשרת שניים שלושה עמודים, מייבאת את הטקסט (תאריכים וכו') והאינדי' 'ירום הודו' לא קולט שהשרשור אמור להמשיך לזרום.
הטקסט משתחל רק היכן ששרשרתי ידנית.

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;806632:
תודה ענקית על התגובה (ועוד בשעה כזו...)

אך משום מה זה לא מצליח לי.

אנסה לפרט קצת יותר:
אני עובדת על יומן חצי שבועי (כל שבוע מחולק לשני עמודים)
אני משרשרת שניים שלושה עמודים, מייבאת את הטקסט (תאריכים וכו') והאינדי' 'ירום הודו' לא קולט שהשרשור אמור להמשיך לזרום.
הטקסט משתחל רק היכן ששרשרתי ידנית.

תודה.

לעיתים יש תקלות נסי שוב, ובדקי שהתיבות אליהן את משרשרת בשכבנ העליונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה