כללי למומחי הפוטושופ שביננו

• הוסף לסימניות
האם ניתן למקם (place) מס' תמונות בבת אחת בcs4?
בדרך הרגילה אני לא מצליחה, אולי אפשר לשנות את ההגדות איפה שהוא שיתאפשר לעשות את זה, או שיש דרך אחרת למקם מס' תמונות.
תודה רבה למסיעים.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אי אפשר.

• הוסף לסימניות
אוקי, הבנתי.
ועוד שאלה שתפתור חצי מהבעיה שלי-
אפשר לפתוח מס' תמונות בבת אחת כך שבמקום שכל תמונה תפתח בחלון נפרד, יפתחו כולם בחלון אחד בשכבות זו על זו?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני נדחף:)

קובץ> סקריפט> טעינה למחסנית.
זה מה כוונתכם?

• הוסף לסימניות
כן! ב2 דרכים:
1. לפתוח תמונה אחת. לפתוח תיקיה של התמונה הרצויה מחוץ לפוטו שופ ולגרור את התמונה לפוטו שופ על התמונה הראשונה . התמונה מופיעה עם X ובלחיצה על ה'וי זה משתחרר.
2. לפתוח את כל התמונות בפוטו שופ ולגרור לתמונה הקרשונה או עם העתק הדבק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;541227:
כן! ב2 דרכים:
1. לפתוח תמונה אחת. לפתוח תיקיה של התמונה הרצויה מחוץ לפוטו שופ ולגרור את התמונה לפוטו שופ על התמונה הראשונה . התמונה מופיעה עם X ובלחיצה על ה'וי זה משתחרר.
2. לפתוח את כל התמונות בפוטו שופ ולגרור לתמונה הקרשונה או עם העתק הדבק.

אבל זה לאשר תמונה תמונה...

• הוסף לסימניות
את זה בדיוק חיפשתי.

נכתב ע"י שלמה;541224:
סליחה שאני נדחף:)

קובץ> סקריפט> טעינה למחסנית.
זה מה כוונתכם?
תודה רבה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה