זה לצפייה, אני מחפש אקורדים שאפשר להדפיס![]()
אברהם פריד, חיים ישראל, בנצי שטיין - אל תיפול | Avraham Fried, Haim Israel, Bentzi Stein - al tipol Chords - Chordify
Chords for אברהם פריד, חיים ישראל, בנצי שטיין - אל תיפול | Avraham Fried, Haim Israel, Bentzi Stein - al tipol.: Gm, Cm, Abm, Dbm. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more.chordify.net
לא נפתח, תוכל לעשות צילום מסך?אם לא יפתח לכם אני אעשה צילום מסך
אקורדים לשיר אל תיפול - בנצי שטיין, חיים ישראל ואברהם פריד | Tab4U
אקורדים לשיר אל תיפול של בנצי שטיין, חיים ישראל ואברהם פריד הערוך על ידי הצוות שלנו ומכיל גם גירסה קלה. בשיר אל תיפול תהנו ממה שצריך לנגינה נוחה כמו גלילה אוטומאטית ופונק' נוספות.www.tab4u.com
תודה!לא נפתח, תוכל לעשות צילום מסך?
אני גם אשמח שתשלחאם לא יפתח לכם אני אעשה צילום מסך
אקורדים לשיר אל תיפול - בנצי שטיין, חיים ישראל ואברהם פריד | Tab4U
אקורדים לשיר אל תיפול של בנצי שטיין, חיים ישראל ואברהם פריד הערוך על ידי הצוות שלנו ומכיל גם גירסה קלה. בשיר אל תיפול תהנו ממה שצריך לנגינה נוחה כמו גלילה אוטומאטית ופונק' נוספות.www.tab4u.com
פה יש יותר קל, אבל צריך לעשות קאפו.זה אקורדים אלופים ומדויקים אלוף אבל שאלה האם יש למישהו אקורדים יותר קלים נגיד במקום GM ו CM אז DM AM
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים