התייעצות למישהו יש רעיון לתחפושת לזוג צעיר?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההטפה---
כותבת מאוד בזהירות---
מה שלא ראוי להסתובב ברחוב מבחינת צניעות כל השנה
אין היתר מיוחד ללכת איתו בפורים.

ואני כותבת כי ראיתי הרבה זוצים שבאמת חיים בכוכב אחר
והם לפעמים עושים דברים שחורגים מהטעם הטוב.
(אישה בהריון מתקדם עם סרפן גינס ענק ובובה תלויה עליו, פפיון ענק אדום על הפאה, איפור כבד מאוד וחצאית קצרצרה, מטפחת מגלה טפח -לאישה שבחיים לא היתה הולכת כך ביום רגיל... בקיצר...)

לעמוד מול המראה לפני שיוצאים מהבית ולחשוב שתי דקות האם אני נראית מתאים לצאת ככה מהבית...
מאד תלוי אם זה בבית בחיק המשפחה או לבחוץ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההטפה---
כותבת מאוד בזהירות---
מה שלא ראוי להסתובב ברחוב מבחינת צניעות כל השנה
אין היתר מיוחד ללכת איתו בפורים.

ואני כותבת כי ראיתי הרבה זוצים שבאמת חיים בכוכב אחר
והם לפעמים עושים דברים שחורגים מהטעם הטוב.
(אישה בהריון מתקדם עם סרפן גינס ענק ובובה תלויה עליו, פפיון ענק אדום על הפאה, איפור כבד מאוד וחצאית קצרצרה, מטפחת מגלה טפח -לאישה שבחיים לא היתה הולכת כך ביום רגיל... בקיצר...)

לעמוד מול המראה לפני שיוצאים מהבית ולחשוב שתי דקות האם אני נראית מתאים לצאת ככה מהבית...
אלף לייקים!
מה שנכון - נכון...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה