למי יש את השיר של בני פרידמן

• פותח הנושא 054
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לבני פרידמן.

איפה קקטוס?

• הוסף לסימניות
ואני מכירה של ליפא שמלצר

• הוסף לסימניות
כשאני רואה את האשכולות האלה, אני מבין מאיפה אגד, כשהם הגו שאת קמפיין ה"חייבים לשלם", חשבו על הרעיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1158338:
כשאני רואה את האשכולות האלה, אני מבין מאיפה אגד, כשהם הגו שאת קמפיין ה"חייבים לשלם", חשבו על הרעיון...

יכול להיות שאתה צודק רק השאלה למה הקמפין היה רק בציבור החרדי?.... ודי למבין.
(לא תכוונתי להסיח את נושא האשכול רק לענות בשאלה...)

• הוסף לסימניות
בחיים הכל תלוי
אבל למען הסיר מכשול
רציתי לעדכן שבקשת השיר היתה לא למטרת רווח
כלומר. רציתי לבדוק אם השיר הזה מתאים לי ואם כן לקנות את הדיסק
בתקוה להבנה.
תודה

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי ישירות לפותח האשכול התכוונתי לאווירה הכללית שגורסת שמותר לא לשלם על משהו.. ואם מישהו מעלה כתובת מייל ומבקש לשלוח אליו, אין לי שום בעיה עם זה.. הבעיה היא שמעלים שירים לפורום, וכביכול מפקירים אותם לכן החפץ. תחשבו רגע על זה, כשאתם מעלים יצירה עם "סימן מים", כדי שלא יורידו אותה וישתמשו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה