למי יש את השיר ????

• הוסף לסימניות
של חיים ישראל ברכני וממעמקים..תודה מראש לכל המסייעים ..תבורכו משמיים..

• הוסף לסימניות
השיר ממעמקים, בהצלחה!

השיר ברכני, יש לך מושג באיזה אלבום הוא? אם כן אחפש לך.

קבצים מצורפים

• 01-ממעמקים.mp3
    5.5 MB · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
לא אין לי שמץ...אבל ממש תודה לך..עזרת לי מאוד..

• הוסף לסימניות
את בטוחה שזה שם השיר?
יש לי את כל הדיסקים ולא מצאתי שם כזה.

תכווני אלו מילים יש בשיר
ואוכל לעלות.

• הוסף לסימניות
ברכני ותן לי כח לדעת להבליג וגם לסלוח..עשה שלעולם לא אפול לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..
יש אותו גם לחדוה לוי אם יש לך..

• הוסף לסימניות
ברכני

נכתב ע"י show production;1167167:
ברכני ותן לי כח לדעת להבליג וגם לסלוח..עשה שלעולם לא אפול לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..
יש אותו גם לחדוה לוי אם יש לך..
..

קבצים מצורפים

• ברכני.mp3
    4.1 MB · צפיות: 115
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה ..איזה משפט במקום אין דרך לאושר,אלא האושר זו הדרך!!

• הוסף לסימניות
עד שהשיר שלי עלה,
ראיתי שכבר העלו לך את חיים ישראל,

מעלה לך את חדוה לוי.
שירת נשים!
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 06 רצועה 6.mp3
    3.7 MB · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה