למי יש טלפון של 'אלבומבסטי'?

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
מחיפוש בגוגל...

052-6730730
052-7167700

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על אמבומבסטי...
היא מוכרת משהו מדהים שיכול להתאים בדיוק למשלוח מנות לשויגער / חמות :
"לוח הנחת "- זו בעצם, תמונה גדולה שבאה בכל מיני סגנונות וגדלים,
ועליה מצמידים תמונות של הנכדים בעזרת מגנטים נחמדים.

יש את זה לאמא שלי וכן לשתי סבתות. והן מאוד נהנות מהלוח שמלא בהרבה נחת...

• הוסף לסימניות
לאחיותי זה לא הספיק...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
הן תלו בחדרן פוליגל שלם, וכל חודש מחליפות בו את כל התמונות...:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;959299:
אם כבר מדברים על אמבומבסטי...
היא מוכרת משהו מדהים שיכול להתאים בדיוק למשלוח מנות לשויגער / חמות :
"לוח הנחת "- זו בעצם, תמונה גדולה שבאה בכל מיני סגנונות וגדלים,
ועליה מצמידים תמונות של הנכדים בעזרת מגנטים נחמדים.

יש את זה לאמא שלי וכן לשתי סבתות. והן מאוד נהנות מהלוח שמלא בהרבה נחת...

צר לי להרוס את החגיגה,
אבל אפשר לעשות את זה לבד בחצי מחיר ממה שהיא מוכרת אותו (אמנם קצת עבודה ויוצא קצת פחות יוקרתי, אבל בכל זאת...) או באותו מחיר ולקבל לוח שגדלו פי שניים מהלוח שהיא מוכרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;959309:
צר לי להרוס את החגיגה,
אבל אפשר לעשות את זה לבד בחצי מחיר ממה שהיא מוכרת אותו (אמנם קצת עבודה ויוצא קצת פחות יוקרתי, אבל בכל זאת...) או באותו מחיר ולקבל לוח שגדלו פי שניים מהלוח שהיא מוכרת.

ואם זה מלא תמונות, אז בכלל...
אני קניתי לסבתא רבא לוח מגנט פשוט וגדול...
אחרי תקופה קניתי לה עוד אחד...:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה