כללי למי יש לוגו או תמונה של שוקולד בונבון?

• הוסף לסימניות
למי יש לוגו או תמונה של שוקולד בונבון?
אשמח לקבל גם משהו לא איכותי.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש לי בשפע... במידה ואת רוצה שלחי מייל באישי ואתן לך בשמחה :)

• הוסף לסימניות
והנה חלק לטובת כולם...

קבצים מצורפים

• DSCN4916.jpg
    KB 487.2 · צפיות: 226
  • 01156.jpg
    1.2 MB · צפיות: 196
  • file000163648711.jpg
    KB 1,012.8 · צפיות: 178
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד...

קבצים מצורפים

• _3_.JPG
    KB 857.6 · צפיות: 197
  • file1741259592486.jpg
    2.6 MB · צפיות: 167
  • הוסף לסימניות
אולי זה?

???

קבצים מצורפים

• בונבון.jpg
    KB 12.1 · צפיות: 217
  • הוסף לסימניות
דוש את הבנת אותי נכון. אבל התמונה קטועה קצת.
אם לא תהיה לי אחרת אעבוד עליה.
אני מחפשת שוקולד שנקרא בונבון Bon Bon, ולא בונבונירות למינהם.
תודה מראש לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
בבקשה מקווה שיעזור-

קבצים מצורפים

• בון בון.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 253
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• מממ.jpg
    2.8 MB · צפיות: 256
  • הוסף לסימניות
תודה רבה עזרתם לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה