בקשה למי יש למכור מחשב ניד משומש?

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהו פשוט. גרה בירושלים
לא כל כך כדאי.
מחשב שהיה טוב מלכתחילה ועכשיו כבר עושה חלאקה יעבוד לאט, וגם יתכנו בעיות עם ההטענה ועוד.
חדש עם מפרט זול יעבוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד, אם את לא צריכה משהו מאד חזק - הוא מעולה. עם תוכנות אופיס ופוטושופ.
מעבד i3, חברת lenovo
מוכרת ב- 450 ש"ח

• הוסף לסימניות
מחשב נייד הוא דבר שמחזיק ל3 שנים אחכ הוא די שווה לכפרות..
לא הייתי ממליצה לקנות יד 2

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תשלחי לי למייל את המפרט שלו
mirimiri9078 בגימייל

תודה!

• הוסף לסימניות
אני מוכרת מחשב אסוס i5,
היה בשימוש רגיל שנה וחצי, ועוד שנה וחצי שימוש פעם בחודשיים, סכ"ה 3 שנים.
יש עליו פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין,
חסום לאינטרנט.
מחיר: 850 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני מוכרת מחשב אסוס i5,
היה בשימוש רגיל שנה וחצי, ועוד שנה וחצי שימוש פעם בחודשיים, סכ"ה 3 שנים.
יש עליו פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין,
חסום לאינטרנט.
מחיר: 850 ש"ח.
כמה זיכרון ?
ומאיפה את בארץ?

• הוסף לסימניות
אני מירושלים.
זיכרון אם אני לא טועה:
זיכרון ראם: 8 GB
זיכרון רגיל: בערך 250 GB.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה