למי יש מנוי בשאטרסטוק לוידיאו ?

• הוסף לסימניות
אני צריכה כמה סרטונים.
וכמה עולה מנוי?
זה הולך לפי חודש או לפי כמות חומרים?
תודה מראa

• הוסף לסימניות
בשאטר, אין כזה דבר מנוי לוידאו.
רק לתמונות

• הוסף לסימניות
בדקתי את העניין לפני שנה+ מאמינה שהעסק לא השתנה בצורה דרסטית
יש חבילות מסוימות שהולכות לפי כמות סרטונים בסכום מסויים
סתם דוגמא : 7 סרטונים ב 1000 ש"ח
מדובר ב 200-300 ש"ח לסרטון ואף יותר

אגב, יש שאטרסטוק בישראל אפשר ליצור איתם קשר טלפונית.

• הוסף לסימניות
זה רציני המחיר בשאטר?
ומאיפה יש לכם חומרים?

• הוסף לסימניות
בוידאו בלוקס המחיר כמאה דולר לשנה

• הוסף לסימניות
או 118 ש"ח בערך אם מתארגנים בקבוצה (של 6 אנשים) הורדות ללא הגבלה במשך שנה
הורדות ללא הגבלה במסגרת ספרייה מסוימת שממנה אפשר להוריד, פירוש- לא את כל הסרטונים שאת רואה בוידאו בלוקס תוכלי להוריד....

• הוסף לסימניות
אם אני משלמת 100 דולר אני יכולה להוריד מהכל?
תודה

• הוסף לסימניות
לא,
וידאו בלוקס מורכבת מספריות למנויים ומשוק (גוגל תרגום)
כלומר הם עושים חבילות (למנויים, מה שכתבו כנ"ל) ובנוסף הם מוכרים חומרים שונים במחירים של
+ 29$,49$ ועד כמה שידוע לי אי אפשר לקנות אותם בשום חבילה-מנוי

מה שכן יש הבדל בין מנוי רגיל של 99$ לשנה
למנוי פרימיום בקבוצה של 6 ב- 198$ לקבוצה,
במנוי פרימיום יש יותר אופציות מבחינת הורדות ב 4k וידאו 360 וכו..

• הוסף לסימניות
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה