כללי למי יש משניות ליא"צ עם ברטנורא תודה

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יכול לעזור אחרי שחיפשתי ומצאתי רק משניות בלי ברטנורא
תודה

• הוסף לסימניות
תודה כבר השתשמשתי רק עם בלי ברטנורא

תודה כבר השתשמשתי רק עם בלי ברטנורא

• הוסף לסימניות
משתמש חדש!

חשוב שתדע.
כשמישהוא יכול לעזור ויש בידו את מה שאתה צריך, אתה תקבל.
כנראה לאף אחד לא היה.

• הוסף לסימניות
תודה על הידע החשוב אני פשוט חדש כאן וכפי שאני רואה כנראה שאתה מאוד צודק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רק אחד;50202:
חשוב שתדע.
כשמישהוא יכול לעזור ויש בידו את מה שאתה צריך, אתה תקבל.
כנראה לאף אחד לא היה.

לא נכון.

• הוסף לסימניות
כן נכון.
אני לפחות, חיפשתי אם יש לי.

וההסטוריה תוכיח.

• הוסף לסימניות
אגב, מאד קשה לי לקבל את התגובה הזאת, בעיקר בגלל אשכולות העזרה הרבים שיש כאן באתר.
כשמשהו מחפש תמונה או כל דבר אחר. כולם מנסים לעזור. תראה, אתמול עזרו כאן למישהו לפתוח קובץ דחוס בפורמט שאינו מוכר. שלא לדבר על דרושות תמונות, ועל תמונות בגלריה. טקסטים בלי סוף! שאני בעצמי העלתי אין ספור פעמים.

גם ראיתי שאתה אוהב לעזור לאחרים, כמובן יש בנתינה רמות מסויימות, יש אוהבים חסד יותר ויש פחות. אבל בגדול העזרה ההדדית כאן באתר היא לאין ערוך.

• הוסף לסימניות
אם הייתי יכול הייתי לוחץ 10 פעמים על שלח תודה לprog על התגובה הנכונה הזו, חן חן

• הוסף לסימניות
RcPro, אתה התחרטת כבר, נכון?

• הוסף לסימניות
ונתנו נשלח אותו לאשכול הלכה יומית בחפץ חיים? הוצאת שם רע וכו'...?

• הוסף לסימניות
בכלל לא.
אני עוד לא הבנתי אותו, כנראה שיש משהו שמסתתר מאוחרי התגובה שלו... אחרת ההלכה היומית לא יעזור...:):(

• הוסף לסימניות
איך שהחפץ חיים צודק

איך ש ונתנו צודק
עכשיו תבינו על מה RcPro כתב "לא נכון" לגבי מה שרק אחד כתב "כנראה לאף אחד לא היה." כי הוא שלח לי הודעה כי יש לו (את המשניות הנ"ל) ואם זה יעזור לי למחר הוא יסדר לי את זה וישלח לי ועל זה כתב לא נכון שאין לאף אחד כי יש לו והוא שלח לי הודעה ע"ז.
אך אני לא ידעתי על קיומו של הודעה זו מכיון שאני די חדש פה.
סליחה ותודה

• הוסף לסימניות
הם פורשים ובוכים ואנחנו פורשים ובוכים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;50447:
גם ראיתי שאתה אוהב לעזור לאחרים, כמובן יש בנתינה רמות מסויימות, יש אוהבים חסד יותר ויש פחות. אבל בגדול העזרה ההדדית כאן באתר היא לאין ערוך.
למי התכוון הכותב?
נכתב ע"י tali25;50470:
ונתנו נשלח אותו לאשכול הלכה יומית בחפץ חיים? הוצאת שם רע וכו'...?
אם את כ"כ בקיאה באשכול - לא יכולת לשים קישור לפרק הדן בנושא של הוצאת ש"ר?
נכתב ע"י ונתנו10;50469:
RcPro, אתה התחרטת כבר, נכון?
היאך אני יכול להתחרט אם אני לא מחובר? (ואתה הלא יודע אם אני מחובר או לא...)

4 שעות אני לא נמצא וכל העולם רועש וגועש?

ועכשיו להסברים:
לא העליתי את הברטנורא ישירות לפורום משתי סיבות. אחת היא שהחומר מוגן בזכויות יוצרים, ורציתי לשלוח ישירות לשרגא באם מדובר במשהו קטן או פנימי. שנית, רציתי לדעת כמה חשוב הברטנורא למבקש, מאחר ויש לי את החומר בתוכנת 'משבצת', וצריך לפרק מכל עמוד את הברטנורא (התוכנה מקבלת כל טקסט מקובץ, ומאחדת את כולם לקובץ אחד על פני העמוד), הפירוק לוקח כשעה שעתיים עבודה, חבל לי לעבוד אם זה לא כ"כ חשוב (ולאחר מעשה, אם שרגא ערך בלי הברטנורא, כנראה שזה לא היה כ"כ חשוב). אפילו לעצמי אני מעדיף לקחת את המשנה ממקום אחר, מאחר ובכל עמוד יש רק כ-100 תווים של משנה וזה לא שווה את העבודה (משניות ע"ג).

ראוי שהמשתמשים בפורום יגידו מה רמת ה'צריכות' שלהם בכל דבר שהם מבקשים, מאחר ולפעמים צריך לחטט הרבה ע"מ למצוא איזו תמונה שמישהו ביקש וכו', ואח"כ לא משתמשים בהם כלל מסיבות כלשהם (אם עושים למישהו עבודה, ומבקשים דבר מה בפורום ואח"כ המזמין לא מעוניין ביצירה, הרי הדבר לגיטימי ואכמ"ל). ומאידך אם אדם נצרך מאוד למשהו, ויכתוב שהוא 'חייב דחוף', הרי יתאמצו בשבילו יותר.
דוגמאות: מישהו ביקש להמיר קובץ של קווארק, מאחר ואני לא משתמש בקווארק, האם הוא מעוניין שאני יוריד מהאתר שלהם גירסת נסיון, יתקין אותה על המחשב, יפתח את הקובץ ונראה למה אפשר לייצא אותו? או לא עד כדי כך?

• הוסף לסימניות
אשרי מי שחושדים בו ואין בו.

למדנו כאן היום פרק מאלף ביותר ב"הוי דן כל אדם לכף זכות", חשוב ללמוד מזה על כל מאורע בחיים, אני משפשף עיניים ולא מאמין, הסיפור שהתרחש פה הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם.

אגב כבוד מר RCpro ושאר החברים החדשים.
כשעושים ציטוט מהודעה, אמנם מצוטטים כל המילים שנאמרו בהודעה, אבל אפשר למחוק את מה שאינו רלוונטי לתגובה רק צריך להשאיר את המילים באנגלית שנמצאים בתוך סוגריים מרובעות, לפני הציטוט ואחריו, ואז מופיע בתגובה רק המילים שעליהם התגובה, ולמשל בהודעה זו, אם היו נשארים מהציטוט רק המילים "לאף אחד לא היה" זה היה מובן יותר.

אמנם מצד אחד נאמר "אשרי מי שחושדין בו ואין בו" אולם צריך לזכור גם את הפסוק "והייתם נקיים מה' ומישראל".

• הוסף לסימניות
באמת חשבתי שאתה כותב 'לא נכון' על כך שעוזרים כאן, ואתה חש שלא מספיק עוזרים כאן, והיה מאד לפלא בעיני. כי אני יודע שאתה כן אוהב לעזור כאן. לכן כתבתי שאתה אחד שעוזר, רק חשבתי אולי אתה חש יחיד שעוזר ושאחרים לא..... אז כתבתי שאולי נראה לך שלפעמים יכולים יותר לעזור, אבל בגדול הכיון כאן הוא עזרה אצל כולם, מי יותר ומי פחות...

בקיצער 'פאדיחה'..

להתראות ובהצלחה
ותודה וסליחה
חיים דיקמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה