עזרה למי יש ניסיון עם אבקת כביסה טייד

• הוסף לסימניות
האם האבקה הזו טובה לאבקה כהה?
או רק לכביסה לבנה?
מה מעלתה על אבקת כביסה אריאל?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בה רק לכביסה בהירה וצבעונית - לא כהה. סתם כי התרגלתי לפרסיל ג'ל לכהה.
לדעתי יותר טובה ויותר מלבינה מאריאל. השתמשתי שנתיים באריאל ושנה בטייד.
לדעתי האישית אריאל יוצר מדהה את הבגדים מרוב שהיא חזקה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בטייד רק לכהה.
לכל השאר אני משתמשת באריאל, שהיא מאד חזקה ומורידה את כל הכתמים.
אבל גם מורידה צבע. וראיתי שבבגדים הכהים זה מאד משמעותי. (הרבה חולצות כותנה, נהיו לי חומות מהאריאל).

• הוסף לסימניות
טייד טובה לצבעוני וכהה, על לבן לא ניסיתי כי ב"ה מרוצה מאריאל.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בטייד רק לצבעוני ללבן עדיף אריאל

• הוסף לסימניות
אריאל מוריד צבע.
אני עם טייד האבקה לכביסה לבנה ובהירה שניםםם ומאד מרוצה.
פרסיל ג'ל- לכביסה צבעונית וכהה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בטייד להכל.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין על טייד!!
אהבתי אותו יותר מאריאל...

• הוסף לסימניות
אריאל קולור גם מדהה בגדים לדעתכן?

אני רק עם אריאל והכתמים פשוט נעלמים

וללבן-ביומט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה