דרוש מידע למי יש נסיון לאזרח ילדים בבוסטון ?

• הוסף לסימניות
אני אזרחתי את הילדים שלי בבוסטון, הם לא כאלו קשוחים הם יותר רובעים, הזמינו כל ילד לפגישה בנפרד, שאלו כל ילד אפילו בן 6 האם הוא נשוי :p עד שאני התחלתי קצת לצחוק על הפקידה המורבעת הזאת, היא ענתה לי בתמימות שזה חלק מהשאלות של הפרטוקול, אז העניינים התחילו יותר לזרום, על המסמכים הם לא הקפידו, הם כן רצו לראות חתימה פיזית בדרכונים שמראים על תאריך כניסה לארה"ב, כמעט שלחו אותי משם בידיים ריקות כי הדרכונים לא היו חתומים, אמרתי לה שתבדוק בכניסות ויציאות ב"ה שמצאה את זה.

• הוסף לסימניות
הירקן.
לגבי המשרד בניו המפשייר, מספר שאלות נוספות.
1. האם מותר להיכנס שם עם מכשיר סלולארי - ה'מתורגמן' שלי אינו יודע עברית טוב, והוא מעוניין להכניס מכשיר שיוכל לתרגם בגוגל.
2. תוכל לתת לי פרטים יותר על הראיון. לדוגמא אלו שאלות אני יישאל ? האם רק אותי (האזרח) או גם את ילדי ? כל פרט נוסף יוכל לסייע לי.

• הוסף לסימניות
הירקן.
לגבי המשרד בניו המפשייר, מספר שאלות נוספות.
1. האם מותר להיכנס שם עם מכשיר סלולארי - ה'מתורגמן' שלי אינו יודע עברית טוב, והוא מעוניין להכניס מכשיר שיוכל לתרגם בגוגל.
2. תוכל לתת לי פרטים יותר על הראיון. לדוגמא אלו שאלות אני יישאל ? האם רק אותי (האזרח) או גם את ילדי ? כל פרט נוסף יוכל לסייע לי.
1. אפשר
2.זה לא שאלות אלא עובר איתך על המסמכים שהשמות תקינים וכו' ואח"כ מסביר מה זה אומר ההצהרת אזרחות ובילדים מעל גיל 14 צריך לחזור אחריו מילה מילה על ההצהרה ולכן קודם יסביר לילד מה משמעות ההצהרה, בילדים הקטנים יותר לא מתעסקים אין מה להילחץ זה עניין פרצודרלי בלבד אצלי היה מאד מאד נחמד וסיפר כמה הוא אוהב יהודים והוא מרגיש את עצמו יהודי ושהוא תומך טראמפ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה