כללי למי יש פונט פנינה?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה זאת אומרת מתאים לפרסום? תלוי איזה פרסום, תורני, נשמתי וכו' וכו'\

דוגמ'

קבצים מצורפים

• CALEV1.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;850264:
הערה:
רק הכריכה בפנינה.
הפנים בתהילה.
נראה לי שגם הפיסקה האדומה בעמוד השמאלי היא בפנינה.
(ודרך אגב למיטב הבנתי בהדמיה העמוד השמאלי צריך להיות בימין והימני בשמאל).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה לא;850180:
אגב: זה מתאים גם לפרסומות???
אולי אתה מפרט לאיזה דברים זה מתאים בדרך כלל ולמה לא
תודה רבה

לטעמי, הפונט מאוד מתאים לכותרות, לסלוגנים, לפרסומות ולטקסטים קצרים עם ניחוח של יהדות או של נוסטלגיה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הפונט במבצע של 25 ש"ח למשקל, שווה כל שקל.
יכול להיות שהמבצע עדיין ממשיך.

• הוסף לסימניות
מתי קנית את זה? שווה לנסות?
ואם כן איזה משקלים כדאי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;850329:
נראה לי שגם הפיסקה האדומה בעמוד השמאלי היא בפנינה.
(ודרך אגב למיטב הבנתי בהדמיה העמוד השמאלי צריך להיות בימין והימני בשמאל).
הפיסקה בשמאל (שאכן אמורה להיות בימין...) 'שפע קלאסיק'

• הוסף לסימניות
אדון ov
אני רק עכשיו נכנסתי לאשכול וראיתי את שאלותיך ה"מענינות". אם עדיין לא ספקו אותך 15 התשובות שענו לך אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ואני אתן לך הסבר מפורט, אם זה גם לא יעזור אני מציע לך לעשות דבר שהוא לא קל אבל די משתלם, "להתקשר לפונטייפ"!!!

• הוסף לסימניות
תודה!
"החכמת אותי"!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מפונטייפ שרות כזה - שלחתי להם קובץ פתוח של הטקסט הרצוי, והם שלחו לי את זה עם הפונטים שהתלבטתי עליהם בכמה משקלים. מומלץ מאד, תיצור איתם קשר, וזה יעזור לך לבחור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה