כללי למי יש רעיון??????? דחוף!!!!!!!

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שמשונית בגודל 1.5*2 מטר.
אני צריכה רעיון דחוף איך לתלות את השמשונית על הקיר כשיש וילון עליו.
נסיתי עם דבק סקוטש אבל זה מאד כבד ולא עומד...
יש לכם רעיון אחר???????
דחוף לפני החג...

• הוסף לסימניות
תחוררי בפינות ועוד 2 באמצע (אם יש לך שוליים עדיף לקפל ולחורר) ואז - אם זה קרוב למסמרים או לקרשים של הסכך אז אפשרי עם אזיקונים וליסגור אותם לפי הגובה או עם חוטים חזקים
זה הרעיון שעלה לי

• הוסף לסימניות
ובפעם הבאה מבקשים מהדפוס לעשות טבעות

• הוסף לסימניות
תחברי בפינות העליונות לולאות מחתיכת בד מקופל לשניים, תדביקי אותם אל מאחורי השמשונית בפינות (אפשר בדבק חם) כשהלולואה מבצבצת מלמעלה, עכשיו תחברי את השמשונית ע"י תפיסת הלולאה אל הוילון בסיכות תפירה, סיכת ביטחון וכדו'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאורות;649689:
תחברי בפינות העליונות לולאות מחתיכת בד מקופל לשניים, תדביקי אותם אל מאחורי השמשונית בפינות (אפשר בדבק חם) כשהלולואה מבצבצת מלמעלה, עכשיו תחברי את השמשונית ע"י תפיסת הלולאה אל הוילון בסיכות תפירה, סיכת ביטחון וכדו'
בהצלחה!

זה רעיון טוב, אבל נראה לי שהשמשונית מדי כבדה גם לזה...

• הוסף לסימניות
אני מחבר אם נהצים לעץ שמונח על זה הסכך ואם יש לכם דפנות מאחורה זה עוד יותר טוב אצלי השמשונית זה 3*2.7 וזה מחזיק מעמד שתפסתי אתו רק למעלה ולמטה הדבקתי אם דבק ניר לבד הלבן שלא יעוף ברוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה