נכתב ע"י nchmeya;532281:שנה שעברה קניתי בששת לפני פסח למתנה כלי על רגל ובאמצע הכלי מחובר פותחן מעוצב ב30 ש"ח
כך ששמים את האגוזים על הכלי והפותחן נמצא שם
נכתב ע"י סא;532181:שרי,לא שמעתי על זה וגם לא ראיתי את זה-תוכלי לפרט?
נכתב ע"י דניאל נ;531898:יש את פורט האוזני המן שהוא ממש נהדר
אני חושב שגם פורט הרעשנים יכול להתאים
דרך אגב .. ובלי שום קשר מה זה פורט רימונים????![]()
נכתב ע"י פריידי;532412:רק איך מפתחים? הרי האגוזים מסתירים...![]()
נכתב ע"י תובנה;532249:יש אם אני לא טועה לטאפרוור (ככה כותבים?) כמין מפית בגודל חצי מטר על 30 ס"מ בערך עשויה מחומר גמיש, ותפקידה לרידוד בצק:
ז"א: את מכינה עוגיות- במקום לנקות היטב את כל השולחן ואח"כ ללכלך אותו עם הבצק- את פורסת את המפית ועליה עובדת.
יש עליה גם שרטוטים שיעזרו לך לחיתוך מדוייק, חלוקת הבצק וכד'.
נחמד לטיפוסים נקיים ודייקנים שאוהבים לאפות.(לא שאני שייכת לתחילת המשפט, אך חמותי כן, והיא קנתה לי)
אה.. ואיך את מגישה במשלוח מנות? את יכולה לגלגל את זה לייד בקבוק יין טוב והרבה עוגיות ביתיות (יש אשכול שפתחו בנושא, יש שם דברים טובים)
לא, יש לי משהו אחר, על אותו רעיון.נכתב ע"י סטודנטית;532614:לזה התכוונת??
גם אני צחקתי לעצמי אתמול במשך כמה דקות טובות!נכתב ע"י אות ומופת;532515:אני מתגלגלת כאן מצחוק מול המסך![]()
את התודה תגידו לPR על ההשראהנכתב ע"י red;533008:גם אני צחקתי לעצמי אתמול במשך כמה דקות טובות!
תודה! עשית לנו הרבה מצברוח!
זה היה פורימי ונחמד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים