עזרה למי יש רעיון לשם של עסק תשמישי קדושה

• הוסף לסימניות
פיינע נייעס (אידיש בלע"ז) = תרגום לעברית (חדשות טובות)

• הוסף לסימניות
האש שלי...............

• הוסף לסימניות
"פרוג תשמישי קדושה"

נשמע די טוב;)
די מקורי......................

• הוסף לסימניות
טוטפות או טטפות שבאמת בכתב זה חסר
המזוזה - בה הידועה
כלי יקר
האבנט
קידוש השם .
כפתור ופרח- גם מקום כזה בירושלים מאוד מצליח

• הוסף לסימניות
מצווה גדולה
המנהג (פה בפרוג) להיות יותר לארג'...
חשבתי על מלכות או גבעת אבל אני רוצה שם נוסף לזה
מלכות ביתה...
הליכות ביתה....
אני גרה בשכונה שההתחלה שלו מתחילה בגבעת אז חשבתי על הרעיון הזה
גבעת חומש...מלשון חומש תנך....
הר סיני...
ממלכה למשה...מסיני...
ורק אל תקראו לזה "נזר הקודש כי לי ידוע כבר על שתי חנויות כאלו....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עטרה-בגבעה...כל דבר שבקדושה...
עטרת תפארת...
קדושה ולמלכות....

• הוסף לסימניות
משום מה אין החלטה בנידון או שהתייאשו?

• הוסף לסימניות
@ביתה אכן נמצא כאן לעיתים קרובות, אבל האשכול הזה משום מה לא זוכה לביקור, אפילו לא לצלצול" תודה על טיפל'ה השקעה שאנשים עשו.
זה אולי תזכורת קטנה לכל מיני אשכולות חינם כאלו ולדומים להם.

• הוסף לסימניות
@ביתה אכן נמצא כאן לעיתים קרובות, אבל האשכול הזה משום מה לא זוכה לביקור, אפילו לא לצלצול" תודה על טיפל'ה השקעה שאנשים עשו.
זה אולי תזכורת קטנה לכל מיני אשכולות חינם כאלו ולדומים להם.
רגע חכו...
אולי זה הגיע למצב שמרוב הצעות הם כבר לא יודעים במה לבחור....
אולי הם פתחו אשכול נוסף "איזה שם לא לקרוא"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה