איזה חומר מילוי???כן.
קערת פח עגולה מלאה חומר מילוי, הקערה מונחת על מגש מצופה טפט אדום.
כובע אדום עליו רשום 'ימבמבם ללא סוכר', סינר אדום.
יוצא מאד מרשים!
חבל, אך אין לי כעת תמונה.
יכולה לשלוח לי תמונה של ביתך ושל הזקנה?בכיתה של הבת שלי היה את הנושא הזה לפני כמה שנים
ביתי התחפשה לתינוקת שמחזיקה את אמא שלה במינשא
והיתה בכיתה תחפושת מוצלחת של זקנה מובילה פיליפינית בכסא גלגלים
צפה בקובץ המצורף 328574
אשמח לתמונהחומר מילוי של כריות, בובות וכדו' אני חושבת שזה נקרא "אקרילן".
אם זה יכול לעזור כאן למישהו, אחפש תמונה.
איך עשית את האמא?בכיתה של הבת שלי היה את הנושא הזה לפני כמה שנים
ביתי התחפשה לתינוקת שמחזיקה את אמא שלה במינשא
והיתה בכיתה תחפושת מוצלחת של זקנה מובילה פיליפינית בכסא גלגלים
צפה בקובץ המצורף 328574
ראש של פאה עם מטפחת, וזוג נעלי עקב עם גרביים ממולאות באורלוןאיך עשית את האמא?
אשמח לקבל תמונה במייל.
תרשמי לי את המייל שלך ואחזיר לך תגובה..
תודה
אשמח ג''כ לתמונה....ראש של פאה עם מטפחת, וזוג נעלי עקב עם גרביים ממולאות באורלון
בתוך מנשא שעשוי מחתיכת בד גדולה קשורה
אשמח ג''כ לתמונה....
www.prog.co.il
כי הוא נפטר מזמןירחמיאל שניידר ראש עיריית בני ברק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים