כללי למי יש תמונה של חבילת ארטיקים של ריאו

• הוסף לסימניות
בס"ד

הי, למי יש בבקשה תמונה של חבילת ארטיקים של ריאו
+ לוגו של ריאו...

טנקס מראש!

• הוסף לסימניות
ולמה שבכותרת לא נבין מה הבקשה?????????????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;804712:
אבל לפחות היא מבקשת בנימוס אז מה יש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;804712:

סתם עיצה- אני עוברת עם העכבר על האשכולות וכשהסמן נמצא על שורת האשכול אפשר לראות תצוגה מקדימה...
ואז אם יש לי חבילה של ארטיקים אני נותנת ואם לא אני עוברת הלאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;804716:
אבל לפחות היא מבקשת בנימוס אז מה יש?

אין לי בעיה עם בקשות, להיפך, הפורום נועד לזה, רק לטובת המבקשים לפעמים ההנהלה מעיפה אשכולות כאלו לסל מיחזור בגלל שהכותרת לא משקפת את התוכן ובצדק כי צריך סדר בפורום, לדעתי גם יש כאלה שלא נכנסים לאשכול כזה כי לא יודעים מה הבקשה ואם בכותרת היתה בקשה לארטיקים מי שיש לו ארטיקים היה נכנס ותורם את מה שיש לו.

• הוסף לסימניות
וואי וואי

אופס:p
מה כבר קרה?!

אז כתבתי פעמיים.......

במקום להתעסק בזה תוכלו להתעסק בבקשה ב-תוכן-
זה ממש דחוף לי :confused:

לוגו של חברת ריאו / תמונה של חבילת ארטיקים של ריאו...

תודה רבה מראש
:)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה