דרוש מידע למי שהולך ללמוד נהיגה מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
שלל עצות ותובנות שיש לכם להציע למתחיל שלומד שיעורי נהיגה
איפה הכי טוב עיר וכו"?

• הוסף לסימניות
1) אם אתה רוצה לעשות הרבה שיעורים במהירות לברר אצל המורה כמה שיעורים הוא מוכן לעשות בשבוע. הרבה מורים לא מוכנים יותר מ2-3
2) מעלה אדומים ומודיעין הם הערים הכי קלות
3) לברר על המורה שהוא סבלן ורגוע. (קשה מאוד להתקדם מהר עם מורה שצועק ועצבני. וכן, יש כאלה בשוק...)
4) להיות מוכן מראש מבחינה כלכלית. ע"פ רוב עושים מינימום 28 שיעורים ובמקסימום השמים הם גבול, לפעמים בגלל האינטרס של המורה, ולפעמים בגלל שבאמת לתלמיד 'אין את זה'
5) ללמוד על ידני יותר קשה ויותר ארוך, אבל מצד שני יש כאלה שיותר אוהבים את הנהיגה בידני בגלל שיותר מרגישים את הנהיגה (למי שמבין, אני לא...) וגם הרכבים הידניים יחסית יותר זולים.
6) אם שקלת הכול והחלטת שכדאי לך ללמוד נהיגה - לך על זה אל תתייאש באמצע, בגיל מבוגר יותר יותר קשה ללמוד, וגם צריך לחכות שנתיים בשביל להפסיק להיות נהג חדש ולקבל מחירים יותר שפויים בביטוח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1) אם אתה רוצה לעשות הרבה שיעורים במהירות לברר אצל המורה כמה שיעורים הוא מוכן לעשות בשבוע. הרבה מורים לא מוכנים יותר מ2-3
2) מעלה אדומים ומודיעין הם הערים הכי קלות
3) לברר על המורה שהוא סבלן ורגוע. (קשה מאוד להתקדם מהר עם מורה שצועק ועצבני. וכן, יש כאלה בשוק...)
4) להיות מוכן מראש מבחינה כלכלית. ע"פ רוב עושים מינימום 28 שיעורים ובמקסימום השמים הם גבול, לפעמים בגלל האינטרס של המורה, ולפעמים בגלל שבאמת לתלמיד 'אין את זה'
5) ללמוד על ידני יותר קשה ויותר ארוך, אבל מצד שני יש כאלה שיותר אוהבים את הנהיגה בידני בגלל שיותר מרגישים את הנהיגה (למי שמבין, אני לא...) וגם הרכבים הידניים יחסית יותר זולים.
6) אם שקלת הכול והחלטת שכדאי לך ללמוד נהיגה - לך על זה אל תתייאש באמצע, בגיל מבוגר יותר יותר קשה ללמוד, וגם צריך לחכות שנתיים בשביל להפסיק להיות נהג חדש ולקבל מחירים יותר שפויים בביטוח.
בהצלחה!
ממש ממש תודה
אני עדיין אשמח לשמוע על תיאוריה מי מה מו וכו"

• הוסף לסימניות
אני עדיין אשמח לשמוע על תיאוריה מי מה מו וכו"
תאוריה אני ממליצה ללמוד מהאתר או האפליקציה של ל' שלמעלה כתוב נהג.
פשוט מדמה את התאוריה ממש טוב ומלמד בצורה הטובה ביותר.
מכירה מלא שלמדו מזה ועברו בפעם הראשונה.

עוד משהו, אם עשיתם תאוריה וח''ו לא עברתם ואתם מרגישים מוכנים, תעשו במקום תאוריה על משאית (אי אפשר לעשות באותו היום פעמיים מבחן תאוריה על אותו כלי רכב).
כן, כן.
תאוריה על משאית היא אותה תאוריה כמו על רכב רגיל. ההבדל הוא בשאלה על המשקלים ששם פשוט צריך להפעיל קצת היגיון.
מכירה הרבה שעשו ככה והצליחו לעבור התאוריה על המשאית.
בהצלחה!!

ומשהו חשוב, תסיימו את התאוריה לפני השיעורים.
אל תעשו באמצע ותתעכבו בגלל זה עם השיעורים..

• הוסף לסימניות
אני למדתי במודיעין, אני לא חושב שזו עיר קלה, אולי ביחס לירושלים כן, אבל בגדול זה לא עיר קלה
ויש בועה שבמודעין מעבירים טסט מהר, זה ממש לא נכון, זה אולי היה פעם, אבל היום זה ממש לא נכון
אני אישית עברתי טסט חמישי שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה