למי שמבין בג'ימייל....זקוקה לעזרה...

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתיבה של גי'מייל,ופתאום שמתי לב שכל הודעה שאני כותבת-בין תגובה להודעה קיימת בין הודעה חדשה,אחרי שאני מקלידה את הכתובת קופץ לי אוטומטי מתחת השורה מילים "כלול גם: bla bla" כשהבלה בלה זה שם של מישהו ששמור לי ברשימת האנשים-והוא לא היחיד ששמור...
איך אני יכולה להעלים את זה??זה עושה לי לחץ כל פעם שזה לא שולח גם לו...
אני מצרפת תמונה להמחשה,היקפתי בעיגול אדום את המוקד הבעייתי....
אשמח לקבל עזרה...!!
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• mail.jpg
    KB 136.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני לא כ"כ יודעת ומבינה בזה אבל תנסי לראות באנשי קשר אולי הכתובת הזו מסמנת כברירת מחדל לשליחת מיילים

• הוסף לסימניות
זה ברירת מחדל של גימייל, הוא שולח לכל מי שהוא חושב שאת גם רוצה לשלוח. לא צריך להתייחס לזה כשלא רוצים.
זה מאד נח כששולחים מכתב לבן משפחה אחד, והוא נותן לך את כל בני המשפחה שם.

• הוסף לסימניות
זה דוקא מאד נוח, אבל אם את מתעקשת לבטל את זה תיכנסי ל labs ותעשי disable על האופציה הזו.

• הוסף לסימניות
זה תוספת שג'ימייל הוסיפו שמזהה אם נשלחו כבר הודעות בעבר לאותו מייל יחד עם מיילים נוספים, אז הוא מזכיר לשלוח גם להם.

צריך לשנות בהגדרות של ה LABS כששפת הג'ימייל היא באנגלית.

• הוסף לסימניות
אוקיי,תודה רבה לכולם,אכן הסתדר...!! :)

• הוסף לסימניות
אכן, זו אופציה חדשה בג'ימייל.
כשאת שמה כתובת של מישהו, הוא מזהה את מי כיתבת בפעמים הקודמות יחד עם אותה כתובת מסוימת..

• הוסף לסימניות
יש באג בתוספת הזו, אם למשל ג'ימייל מציע 3 כתובות נוספות ואתה לוחץ על אחת מהן השתיים האחרות נעלמות..
אבל זה יכול להועיל לפעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י odelia;559271:
יש באג בתוספת הזו, אם למשל ג'ימייל מציע 3 כתובות נוספות ואתה לוחץ על אחת מהן השתיים האחרות נעלמות..

אצלי אין את הבאג הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י odelia;559271:

זה לא באג, פשוט הוא מזהה את הצירופים הקודמים, למי נשלח מייל ומי נוספו במיילים הקודמים, ואז אם יצרתם צירוף של 2 מיילים שהוא עדיין לא מכיר, אז הוא מוחק את שאר ההצעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה