דרוש מידע למי שמבין בהקמת קוי טלפון ומערכות גדולות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אודה למידע לגבי הקמת פלטפורמה חדשה של קוי טלפון לארגון גדול מאד וחדש בתחום קוי הטלפון
ידוע שיש את ימות המשיח, אך יש לנו עדיפות להקמה חדשה, אודה למידע בענין
או להבנה איזה עוד חברות יש בשוק וכו

• הוסף לסימניות
יש את חברת gis מערכות תקשורת
חברה מעולה עם אופציות אין סופיות + תיכנות ומענה למה שאת צריכה

מה הצורך שלך? למוקד?

• הוסף לסימניות
תודה
להקמת קו טלפוני בסדר גודל למשל של קול הלשון

• הוסף לסימניות
תוכלו לפנו אלי בפרטי
אשמח לעזור עם שירות ומחירים הכי טובים שיש.

• הוסף לסימניות
אני לא קשורה לחברה
אם זה מעניין אותך
תרשום מייל ואני יכתוב לך איש קשר שם

• הוסף לסימניות
אני עובד עם GIS
תוכל לפנות אלי בעניין - בשמחה

• הוסף לסימניות
רוב החברות עובדים על תשתית של ימות משיח
ויש את קול כשר
וקול הלשון כמובן
ועוד כמה חברות.

• הוסף לסימניות
נכון
אני שואלת אינפורמציה בעיקר כדי להבין מי המתכנתים שיודעים להקים כאלה פלטפורמות (חדשות)

• הוסף לסימניות
מדובר על הקמה חדשה לא על מערכת של ימות המשיח

• הוסף לסימניות
יש את ידע פון
מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה