למכירה מחשב מעולה!

• הוסף לסימניות
למכירה מחשב מעולה! במצב ממש כמו חדש.
היה מעט מאוד בשימוש.
מחשב מהיר מאוד!
מסך ברור.
איכותי ביותר!
נקנה בארה"ב.
מצו"ב המפרט.
הצעות בבקשה לשלוח בהודעה פרטית. תודה!
IMG-20180206-WA0011.jpg
IMG_20180502_213203.jpg
IMG-20180206-WA0008.jpg
IMG-20180206-WA0010.jpg
IMG-20180206-WA0009.jpg
IMG-20180206-WA0012.jpg

• הוסף לסימניות
המערכת שלו יכולה להיות בעברית?
יש לו אחריות?כמה זמן הוא היה בשמוש?
כמה אתם רוצים עליו?

• הוסף לסימניות
לגבי עברית, מאמינה שכן. כמו כל מחשב.
לגבי אחריות - הסתיימה האחריות.
היה בשימוש במשך השנה + שהוא אצלי. אבל לא בשימוש יום יומי. מידי פעם.
עובד מעולה!
קיבלתי את זה מתנה.
אני לא יודעת כמה זה שווה. תבדקי ותשלחי לי בבקשה כמה את מוכנה לשלם עליו.

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי, אשמח שתשלחו לי את המייל או הטלפון שלכם בפרטי(אני לא יודעת איך שולחים בפרטי...)

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי, אשמח שתשלחו לי את המייל או הטלפון שלכם בפרטי(אני לא יודעת איך שולחים בפרטי...)
זה לא שאת לא יודעת אלא את לא יכולה...
אפשר לשלוח הודעה פרטית רק לאחר חודשיים מיום ההרשמה או לחילופין עם הצטרפות לקהילה מקצועית.
אבל אם שולחים לך, את יכולה להגיב.
אז @RIVKAG אם זה עדיין רלוונטי תשלחי לה הודעה פרטית.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המחשב נמסר לבעליו החדשים.
תודה למי שמנע ממני גזל. ולמי שפנה.
הצלחה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה