למכירה נעלי עקב כחולות, יוקרתיות מארה"ב

• הוסף לסימניות
חדשות בקופסא! מידה 38-39-40 (מידות חו"ל)
הזמנתי אותן מחו"ל לאירוע, והן הגיעו לאחריו :(
אני מוכרת אותן במחיר מגוחך, כל הקודם זוכה!

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה?

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 5314560 (2).JPG
    KB 23.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפות מאד, רק חבל שאין לי מה לעשות עם כחול,
האם הזמנת מאתר? א"כ מאיזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;633113:
יפות מאד, רק חבל שאין לי מה לעשות עם כחול,
האם הזמנת מאתר? א"כ מאיזה?

בת דודתי שלחה לי אותן מארה"ב, אין לי מושג מאיזו חנות.
זו נעל מדהימה, יוקרתית ונוחה.

• הוסף לסימניות
כמה את רוצה על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;633330:
מצטרפת לשאלה, ואיזו מידה אמריקאית בדיוק זו?

המחיר בארץ לנעל כזו מתחיל ב-300 ₪, בחו"ל כ-100$ ומעלה, אני קיבלתי אותן בהנחה מיוחדת, ואני מוכרת אותן ב-220 ₪, אין לי כוונה להרויח עליהן, רק לכסות את מחיר העלות והמשלוח.
למעונינות – פרטים נוספים באישי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לגבי המידה, אני מידה39-40 בארץ והזמנתי 8 בחו"ל, היות והנעל לא סגורה זה די גמיש.
שוב, הנעליים חדשות. עדיין עם הקופסא.

• הוסף לסימניות
אני מצרפת עוד תמונה מזוית שונה, להתרשמות.

קבצים מצורפים

• 5314560 (1).JPG
    KB 40 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
180 ש"ח. מחיר ס ו פ י ! הקודמת זוכה! הנעליים בב"ב.

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי. נא לא לפנות יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה