מידע שימושי למכירה נעל לשבת לבן מידה 3 (35.5)

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי לבן שלי מנקסט
ובגלל השיטה החדשה שלהם להחזרת המוצרים
אין לי החזר בפאייפל על החזרות המוצרים (כי בעצם אין קבלה של הדואר להראות להם, כי הם מקזזים 25 ש"ח מהמוצר החוזר)

ולכן אני מנסה למכור פה נעל יפהייפיה מעור
מידה 3 קטן לבן שלי
אני מביתר עם גישה ישירה לירושלים ובית שמש

1625357119741.png

• הוסף לסימניות
קניתי לבן שלי מנקסט
ובגלל השיטה החדשה שלהם להחזרת המוצרים
אין לי החזר בפאייפל על החזרות המוצרים (כי בעצם אין קבלה של הדואר להראות להם, כי הם מקזזים 25 ש"ח מהמוצר החוזר)

ולכן אני מנסה למכור פה נעל יפהייפיה מעור
מידה 3 קטן לבן שלי
אני מביתר עם גישה ישירה לירושלים ובית שמש

צפה בקובץ המצורף 922121

אגב אני מחזירה בשיטה הישנה ומקבלת החזרים מפיפאל כרגיל

• הוסף לסימניות
אגב אני מחזירה בשיטה הישנה ומקבלת החזרים מפיפאל כרגיל

וואו אני בהלם
הבנתי שהם לא מחזירים כסף על מוצרים שחוזרים אליהם בשיטה הישנה
בדקת שנקסט מחזירים לך?

• הוסף לסימניות
וואו אני בהלם
הבנתי שהם לא מחזירים כסף על מוצרים שחוזרים אליהם בשיטה הישנה
בדקת שנקסט מחזירים לך?

בטח
מחזירה בסכומים גדולים, א"א לפספס...
לפני חודש היה האחרון
ועוד קצת זמן יהיה עוד כנראה...
אני אוגרת החזרות מכמה הזמנות ביחד

• הוסף לסימניות
תודה על המידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה