דרוש מידע למסירה מובייל טיני לאב- דרוש תיקון

• הוסף לסימניות
למסירה מובייל טיני לאב, במצב מצוין כחדש ממש,
מנגן ל20 דקות
שבק חיים מסיבה שאינה ידועה,
אם למישהו יש ידים טובות ובא לו לנסות לפרק ברגים ולתקן, או אפילו להשקיע כמה שקלים בתיקון.

פרטים נוספים באישי.

https://www.shilav.co.il/toys/30-hn...-happy-weekend/into-the-forest-mobile-7520087

• הוסף לסימניות
מנגן ל20 דקות
אם למישהו יש ידים טובות ובא לו לנסות לפרק ברגים ולתקן, או אפילו להשקיע כמה שקלים בתיקון.

פרטים נוספים באישי.

https://www.shilav.co.il/toys/30-hn...-happy-weekend/into-the-forest-mobile-7520087
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
מוסיפה- בד"כ הבעיה זה חלודה במקום של הבטריות.
אם זאת הבעיה אז או לשחק ולהחליף את המקום של הבטריות או לקנות תיבה חדשה.
אם התיבה כן עובדת ורק המובייל לא מסתובב זאת כבר בעיה מסובכת יותר שאני לא יודעת מה הפתרון שלה.

• הוסף לסימניות
תפני לשילב יש אחריות על המוצרים שלהם הם תיקנו לי מובייל (בתשלום כמובן) לאחר 13 שנה!

• הוסף לסימניות
איזה מובייל זה?
פשוט יש לי מובייל שלהם ונשבר לי שם בורג
אולי זה יוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
מנגן ל20 דקות

פרטים נוספים באישי.

עדיין רלוונטי? איך אפשר ליצור קשר?

• הוסף לסימניות
לכאורה הבעיה זה חלודה- משמעו שיספיק להחליף תיבה/לפנות לשילב לתיקון-נרכש שם.
ניתן ליצור קשר באישי
wigsyad2 בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה