למסריטות שביננו....

• הוסף לסימניות
D650 אזל מהמלאי.
ואני מדברת על מחירים מאמריקה.

• הוסף לסימניות
אם פה בארץ זה ההפרש,
לא נראה לי ששם אמור להיות הבדל יותר גדול מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1496590:
אם פה בארץ זה ההפרש,
לא נראה לי ששם אמור להיות הבדל יותר גדול מזה.

את יכולה להגיד לי מה המחיר כאן בארץ?

• הוסף לסימניות
אני קניתי D650 שבוע שעבר בארץ בערכה כולל עדשה ב2380 + אחריות ל3 שנים
הBODY לבד עולה 2190, אפשר להשיג יותר זול בכ300 ש"ח אם לוקחים אחריות שנה (לא של קרט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י erezh;1496794:
אני קניתי D650 שבוע שעבר בארץ בערכה כולל עדשה ב2380 + אחריות ל3 שנים
הBODY לבד עולה 2190, אפשר להשיג יותר זול בכ300 ש"ח אם לוקחים אחריות שנה (לא של קרט)

איזו עדשה? ואיפה קנית?

• הוסף לסימניות
קניתי בבית הצילום בביאליק רמת גן - הם מרכז השירות הארצי של CANON
העדשה 18-55 MM
אני חושב שבאלי ביתן הצילום לי גן ורשה אפשר להשיג קצת יותר בזול ואני יודע שיש לו גם לחלק מהדגמים את האפשרות של שנה אחריות שזה מוזיל משמעותית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י erezh;1496840:
קניתי בבית הצילום בביאליק רמת גן - הם מרכז השירות הארצי של CANON
העדשה 18-55 MM
אני חושב שבאלי ביתן הצילום לי גן ורשה אפשר להשיג קצת יותר בזול ואני יודע שיש לו גם לחלק מהדגמים את האפשרות של שנה אחריות שזה מוזיל משמעותית

העדשה הזאת מספקת אותך מבחינת עומק שדה בוידיאו- או שכדאי להשקיע על יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה