למעוניינים -מבצע אופטימיזציה למחשב...

• הוסף לסימניות
זה קורה לכולנו,
עובדים חודשים ואף יותר על המחשב ללא שיד מקצועית עוברת ומסדרת אותו ,הוא - כבר לא כמו שקיבלנו אותו, המערכת איטית ויש "בלאגן" במחשב, תוכנות נופלות באופן תכוף, וירוסים וכל מיני מרעין בישין כאלו ואחרים משוטטים להם באין מפריע...
בקיצור המחשב לא עובד חלק... וכל אחד יודע על מה אני מדבר...

אז ככה - החלטתי עקב ריבוי פניות לנושא המדובר, לעשות רשימה, מי מעוניין בהגדרת המחשב והתכונות מחדש, בניקויו ובמיטובו, ככה שכל מי שמשתמש במחשב יידע בוודאות שהוא מנצל את המקסימום שאפשר!

המחיר הינו 300 ₪ לביקור ותיקון המחשב, אבל לאחר מכן אתם יודעים שהמחשב כרגע עובד במקסימום ביצועים, חלק לגמרי, ומנצל את עצמו עד הסוף ללא שהולך סתם כח נצרך של עיבוד וזיכרון...

מי שעשה את זה יודע בדיוק איך מרגיש ה"לפני" ו"אחרי".

למעוניינים הירשמו כאן באשכול או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או התקשרו 0548416494

אשמח לכל ביקורת והערה בנושא.

נ.ב. לכל מי שמביא חבר/ה, הנחה של 50 ₪.

• הוסף לסימניות
נשמח לקבוצה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אוקיי, ערכתי את ההודעה.:)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
אנחנו לומדים איך לעשות את זה או שאנחנו שולחים את המחשב שלנו?

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי
אנחנו לומדים איך לעשות את זה או שאנחנו שולחים את המחשב שלנו?
אודה לתשובה מפורטת במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מדובר על ביקור ותיקון המחשב. עידכנתי.

• הוסף לסימניות
אחרי תיקון המחשב,
צריך להתקין הכל מהתחלה?
זה כלול במחיר?

• הוסף לסימניות
לאיזה אזורים בארץ אתה מגיע?
אשמח לתגובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1053657:
אחרי תיקון המחשב,
צריך להתקין הכל מהתחלה?
זה כלול במחיר?
מה פתאום אני לא מתקין שום דבר מהתחלה, רק מביא את המחשב למצב ניצול אופטימלי, נקי ושעובד חלק. התוכנות נשארות כמו שהיו, אני לא מפרמט...
נכתב ע"י chayim;1053668:
לאיזה אזורים בארץ אתה מגיע?
אשמח לתגובה
מרכז וי-ם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1053679:
מה פתאום אני לא מתקין שום דבר מהתחלה, רק מביא את המחשב למצב ניצול אופטימלי, נקי ושעובד חלק. התוכנות נשארות כמו שהיו, אני לא מפרמט...

מרכז וי-ם

אשדוד איפה נמצא מבחינת ההגדרה שלך?

ישנה מחלוקת הפוסקים בנידון לפי התקשורת כאשר דיברו על הדרום המופגז ה"י הבנתי שאני גר בדרום, וכאשר ניסיתי לבדוק מה יהיה מצב מזג האויר בימים הקרובים באשדוד הבנתי שאני גר במרכז הארץ (035600600). אשמח לדעת כפי איזה שיטה אתה נוהג. :D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayim;1053714:
אשדוד איפה נמצא מבחינת ההגדרה שלך?

ישנה מחלוקת הפוסקים בנידון לפי התקשורת כאשר דיברו על הדרום המופגז ה"י הבנתי שאני גר בדרום, וכאשר ניסיתי לבדוק מה יהיה מצב מזג האויר בימים הקרובים באשדוד הבנתי שאני גר במרכז הארץ (035600600). אשמח לדעת כפי איזה שיטה אתה נוהג. :D:D:D

אני כשיטת המקילים לעצמם שאשדוד נחשבת בדרום.
וברצינות, אם תארגנו 4 ומעלה אבוא בשמחה.

• הוסף לסימניות
פופקו עשה לי עבודה מעולה במחשב! ממש כמחשב חדש - הכל רץ. לדעתי מומלץ.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום! :)
היום זכיתי לשירות המעולה שלו, ואני מוכרחה לציין שכל שנייה זהב!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד
אחרי שלוש שנים שלא נגעה כף טכנאי על המחשב שלי
לפני יומיים פופקו לא רק סידר את המחשב שירוץ בעבודה.
אלה הציל אותו מדין מוות.

תודה רבה...

• הוסף לסימניות
המחשב שלי קיבל היום יחס סבלני ומסור והוא גומל לי בעבודה מהירה וקולחת. ממליצה גם לכם.

• הוסף לסימניות
המלצות

נכתב ע"י פופקו;1053539:
זה קורה לכולנו,
עובדים חודשים ואף יותר על המחשב ללא שיד מקצועית עוברת ומסדרת אותו ,הוא - כבר לא כמו שקיבלנו אותו, המערכת איטית ויש "בלאגן" במחשב, תוכנות נופלות באופן תכוף, וירוסים וכל מיני מרעין בישין כאלו ואחרים משוטטים להם באין מפריע...
בקיצור המחשב לא עובד חלק... וכל אחד יודע על מה אני מדבר...

אז ככה - החלטתי עקב ריבוי פניות לנושא המדובר, לעשות רשימה, מי מעוניין בהגדרת המחשב והתכונות מחדש, בניקויו ובמיטובו, ככה שכל מי שמשתמש במחשב יידע בוודאות שהוא מנצל את המקסימום שאפשר!

המחיר הינו 300 ₪ לביקור ותיקון המחשב, אבל לאחר מכן אתם יודעים שהמחשב כרגע עובד במקסימום ביצועים, חלק לגמרי, ומנצל את עצמו עד הסוף ללא שהולך סתם כח נצרך של עיבוד וזיכרון...

מי שעשה את זה יודע בדיוק איך מרגיש ה"לפני" ו"אחרי".

למעוניינים הירשמו כאן באשכול או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או התקשרו 0548416494

אשמח לכל ביקורת והערה בנושא.

נ.ב. לכל מי שמביא חבר/ה, הנחה של 50 ₪.

אתה גם ממליץ איזה חלקים עדיף לשדרג במחשב?

• הוסף לסימניות
ברור כאילו...!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה