מידע שימושי למקבלי צ'ק הקורונה - איפה כדאי לפדות את הצק

• הוסף לסימניות
נתנו לי קוד אישי
איפה אני אמורה להכניס אותו?
כמה זמן אחרי שהגשתי בקשה אני יכולה לקבל תשובה?
צריך סאושל סוקיוריטי, כתובת מדוייקת שרשמתם בשורת הכתובת, תאריך לידה(כמו בארהב) ומיקוד.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שבבנקים לוקחים גם עמלת הפקדה וגם עמלת המרה, אז האחוזים קצת עולים..,
יש 2 שיטות הפקדה והבנק מחליט על איזה שיטה ללכת. אחת לוקחת שבוע והשניה- חודש,
הפקדה 3 דולר והמרה עוד 3.5 דולר בפועלים.

• הוסף לסימניות
צריך סאושל סוקיוריטי, כתובת מדוייקת שרשמתם בשורת הכתובת, תאריך לידה(כמו בארהב) ומיקוד.
אם רשום לי שקבעו את ההמחאה שלי בדואר ב15 למאי
ידוע לך תוך כמה זמן הוא אמור להגיע אלי?

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שבבנקים לוקחים גם עמלת הפקדה וגם עמלת המרה, אז האחוזים קצת עולים..,
יש 2 שיטות הפקדה והבנק מחליט על איזה שיטה ללכת. אחת לוקחת שבוע והשניה- חודש,
בבנק לאומי הכסף נזיל מיד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתבתי ואמרו לי שאין מידע או שאני לא זכאית
תוך כמה זמ אמורים לקבל תשובה?
לוקח איזה שבועיים נראה לי עד שמתעדכן - שימו לב לכתוב במדויק את שורת הכתובת בלבד במדוייק. וגם את המיקוד. ואת התאריך לידה יום לפני חודש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הגשתי בקשה לפני כחודש וחצי ועדיין לא קיבלתי
מישהו יכול לעזור בעניין ??????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה