למקצוענים, ולמבינים ב"קורג"

• הוסף לסימניות
אני מעוניין ברכישת אורגנית (כנראה PA300)
מסבב בכמה חנויות בירושלים הבנתי,
שיש איזשהיא תוכנה שמשדרגת את הכלי שיהיה "ממש דומה ליכולות של PA600" (כלשון המוכר..)

האם ידוע למישהו במה מדובר?
מהו השדרוג, ובמה זה מתבטא? והאם שווה לשלם על זה 200 ש"ח?

אשמח לכל מידע בעניין
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא שמעתי, אבל יש להם בדיוק אותה תוכנת הפעלה!
כדי לתת לו את היכולות של אחיו הגדול (למשל קריאת דגימות) צריך שינוי בחומרה, לא בתוכנה. (להוסיף או לשנות לו חלקים פנימיים פיזיים)
התוכנה של PA900/600/300 וגם של PA3X LE היא לגמרי אותו דבר.
וגם התוכנה של PA3X הרגיל לא שונה ממנה בהרבה.
ההבדל נמצא תמיד בחומרה.

• הוסף לסימניות
מוזר, כי בכמה חנויות הזכירו את זה...

• הוסף לסימניות
pa 600

ומה אתם אומרים על pa 600?
שווה את המחיר שלו יחסית ל - pax3 ?

• הוסף לסימניות
בהרמוניה בירושלים חבר שלי קנה שם וב300 ש"ח הוסיף לו תוכנה שעושה שהאורגן יקרא דגימות
החנות נמצאת בדברי חיים 21 מס'025612356
ואגב דוד מרדכי זה כנראה לא תלוי בחומרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמחלע;2359926:
בהרמוניה בירושלים חבר שלי קנה שם וב300 ש"ח הוסיף לו תוכנה שעושה שהאורגן יקרא דגימות
החנות נמצאת בדברי חיים 21 מס'025612356

תודה רבה
נראה לי שלדבר הזה הם התכוונו.
יישר כח. עזרת לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה