למקצוענים שבינינו-מחשב פצצה לעריכה

• הוסף לסימניות
עכשיו תנסה לחפש כמה בפורום עובדים ככה.

ולגבי ההארדיסק, פשוט תנסו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;610389:
ולגבי ההארדיסק, פשוט תנסו.

האים שווה בגלל בעיה של 3 שנייות בכמה שעות לשלם עבור דיסק 60G SSD מחיר בשווה למחיר של 2 דיסקים עם 4TERA נפח כללי? היא שאלה קשה מאוד, כל אחד צריך לחשוב טוב.

• הוסף לסימניות
מה אני יעשה עם מליון ואחת טרה, יש לי מספיק 3 טרה דיי והותר, כרגע אני צריך למהר עוד את המערכת, מה יעזור לי עוד טרה?

הכל רץ מהר כרגע וזה שווה לי הרבה יותר, פשוט צריך לנסות.

• הוסף לסימניות
לעורך וידאו שעובד כל יום ולא פעם בשבועים ובחודש, מקום פנוי בדיסק היא שאלה החשובה ביותר. אני קניתי 1TERA לפני כחודש והוא כבר מלא ב-85%. דבר שני על כסף מיותר אפשר לקנות גם זיכרון פנימי, וזה יתן תוספת הרבה יותר לפראמייאר מדיסק SSD של 60G.

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן שלי.

• הוסף לסימניות
לי יש SSD

לי יש SSD בכונן C
למי שלא היה לא יודע מזה.
ולמי שיש לא יכול בלעדיו.

תחשבו -
לחצתם על פוטושופ נדלק ב 5 שניות,
להתחיל וינדוס בבקר? - 4 שניות,
יותר מזה רוב התוכנות הקטנות- לחצת! ומיד קבלת! ללא שהיות
(אני פותח די הרבה "תוכנות קטנות"

(אני חושב, זה כמו לדוג' בתוכנת כתיבה לוחצים על א ואחרי 5 שניות
היא נכתבת על המסך, איך היה קצב העבודה?)

למי שהזמן יקר- שיקח SSD
למי שמנסה לחסוך,
ואוהב להכין קפה בזמן שהחלונות/תוכנות עולים- לבריאות

איך אמר "החכם" חבל על הזמן.....
-
לגבי אין מקום עם דיסק 80 גיגה
אני קצת מסכים, לכן לקחתי 120 GB -
ושום תוכנה לא כותבת לי ( TEMP) על C - אפי' לא נרו!

• הוסף לסימניות
אני יכין קפה וימתין שהמחירים ירדו..

• הוסף לסימניות
yosale,אני אתך בעניין הזה.
אבל אני מעדיף תה ירוק..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה