למרות שלא ביקר כאן המון זמן הוא לא שכח אתכם, בואו לחזק את רוחו...

• הוסף לסימניות
ב"ה
זהו כמובן מושיקו החמוד שהחליט לבקר.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 214.2 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    KB 279.7 · צפיות: 37
  • 83769.jpg
    KB 191 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
וואוו, ממש מותח,
מאד יפה.

• הוסף לסימניות
איזה יופי

• הוסף לסימניות
תענוג של קומפוזיציה וצבע

• הוסף לסימניות
מדהים! מרתק ומושך במיוחד!!!! וכל כך מקצועי.

אני מנסה איכשהו לעקוב אחרי הסיפור. קצת פה, קצת בעיתון...
את השאר משלימים לי האחים - - -

• הוסף לסימניות
אני הכי נהנה (חוץ מהציורים המדהימים כרגיל...) מזה שלא נסחפת כמו הרבה אחרים לעשות את ה'בוםםם' באנגלית אלא בעברית
כל הכבוד

• הוסף לסימניות
קווים מיוחדים אין בזה ספק אתה מוכשר בטירוף

• הוסף לסימניות
פשששש...

• הוסף לסימניות
זה יפה :) רק חבל שאני צריכה לנחש את מה שהם אומרים...:p

• הוסף לסימניות
מה לעשות

נכתב ע"י ARIERU;279489:
זה יפה :) רק חבל שאני צריכה לנחש את מה שהם אומרים...:p

צר לי הבלונים נעשים ע"י המערכת של העיתון וגירסתם איננה בנמצא אצלי.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
אהבתי במיוחד את התמונה הימנית למטה. התנועות בה יפות.

מאירת וגרפיקאית שאוהבת לראות יצירות יפות כגון אלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה