נכתב ע"י מאיר לוין;1013864:השיר רחם הוא בכלל של יוסי גרין.
אמן אחד אמר לי שבתור בחור צעיר הוא היה במחנה קיץ עם בחור אחר בשם יעקב שוואקי והוא הקליט אותו לשיר שהוא הלחין, ברבות הימים יוחי בריסקמן [המפיק של שוואקי לשעבר] חשב לקנות ממנו את הלחן וההקלטה ולעשות איזה קטע של שוואקי פעם והיום, אני מבין שזה לא קרה בסוף...ואם כבר בענייני ביוגרפיה לא הרבה יודעים אבל השיר הראשון שהוציא שוואקי היה בכלל לפני שהתחתן בהפקה של הרב שמואל ברזיל הוא הקליט בתור בחור ישיבה למטרת עזרה משהו,
השיר הזה אבל כמעט ולא נמצא אצל אף אחד......
אמן אחד אמר לי שבתור בחור צעיר הוא היה במחנה קיץ עם בחור אחר בשם יעקב שוואקי והוא הקליט אותו לשיר שהוא הלחין, ברבות הימים יוחי בריסקמן [המפיק של שוואקי לשעבר] חשב לקנות ממנו את הלחן וההקלטה ולעשות איזה קטע של שוואקי פעם והיום, אני מבין שזה לא קרה בסוף...
דווקא לא, מדובר על מישהו בן גילו, הם היו שני בחורים במחנה קיץ, אני לא מזכיר את שמו כי אני לא יודע אם הוא מעוניין.אולי אתה מתכוון לגדעון לוין
אולי מגיע לנו חברי הפורום שתעלה את זה לכאן?לגבי השיר הראשון הוא הקליט לרב שמואל ברזיל זה בכלל נקרא ''אל ה' '' ואין את זה כמעט בשום מקום כנ''ל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים