למתנדבות בעם

• הוסף לסימניות
חמותי, קשישה נחמדה, מתגוררת אצלי. בכל יום מחדש אני משתדלת ומתאמצת ליצור תעסוקה, ענין, תוכניות להעביר את היום המשעמם. יש לי עזרה בתשלום לשעות אחה"צ.
אני מחפשת מתנדבת אחת או יותר לשעות לפנה"צ. לבוא, לשהות עימה שעתיים, לשוחח, לשחק (רמי, דמקה וכד'), לצאת לטיול קצר. מישהו מכיר מישהי שמעונינת? אולי אישה מבוגרת שמחפשת בעצמה רעיון להתנדבות ולחברה? תחשבו עלי ועליה. זה נורא דחוף! תודה למי שיחשוב עלינו! (מדובר באזור ירושלים)
אפשר גם להתקשר אלי:052-7622458

• הוסף לסימניות
חבר'ה, אף אחד לא מכיר בסביבה שלו מישהי מתאימה לדבר הזה?

• הוסף לסימניות
סבתא של בעלי באותו מצב, גרה אצל כלתה, בבני ברק.
יש להם סידור עם בית אבות בסביבת מגוריהם שבבקרים היא מובאת לשם ומועסקת יחד עם המתגוררים שם ברקמות, וכו', מכינה תמונות לנינים וכו.
אולי תסדרי עם בית אבות בסביבתך סידור כזה אפי' תמורת תשלום, (אם לא תמצאי מתנדבת) כי זה יותר זול ויותר מענין מלדאוג לה לסידור פרטי.

האמת שבירושלים יש את יד לקשיש ועוד שלוקחים ומחזירים בהסעות את הקשישים. בבנין שלי לוקחים אשה (שגרה אצל ביתה) בשעה תשע ומחזירים בשתיים. אם תרצי אברר לך לאן וכמה וכו'.

• הוסף לסימניות
אם יש לה כוח שתכין סנדויצים לארגונים שמחלקים ארוחות בבתי חולים. הם מביאים את הלחמניות והכל ולוקחים אחרי כמה שעות.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קל להפעיל אותה ולחבר ללו"ז. מעצמה היא מוכנה לשבת כל הזמן במקום אחד. כשבאים ועושים איתה משהו - היא משתפת פעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה