דרוש מידע לעבוד לבד במשרד

• הוסף לסימניות
אם יש כאן נשים שכירות שעובדות בעבודה שבה הן נמצאות לבד?
לא מוכרות וכזה שנכנסות לקוחות

אלא ממש עבודה משרדית וכדומה שיושבים במשך היום לבד
חוץ ממנהל שנכנס מדי פעם לתת הוראות.

אם כן אשמח לשמוע יש לי כמה שאלות

וכן אשמח לשמוע מה חוות דעתכם באופן כללי על עבודה כזו
בלת"ק.
אני רוב היום יושבת עם עצמי. 6 שנים
ואין כל היום מה לעשות זה הרבה שעות שיעמום
זה מאוד קשה, במיוחד שאני בנ"א הכי תקשורתי בעולם. החברה חסרה לי ברמות
ואני מאוד נמרצת ואוהבת לעבוד
אבל משלמים טוב, קרוב לבית ותנאים טובים..
אני משתדלת למצוא לעצמי חברה מחוץ לשעות העבודה - לא תמיד עובד..
בערב הוספתי לי עבודה עם המון סיפוק מהבית..

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
אני רוב היום יושבת עם עצמי. 6 שנים
ואין כל היום מה לעשות זה הרבה שעות שיעמום
זה מאוד קשה, במיוחד שאני בנ"א הכי תקשורתי בעולם. החברה חסרה לי ברמות
ואני מאוד נמרצת ואוהבת לעבוד
אבל משלמים טוב, קרוב לבית ותנאים טובים..
אני משתדלת למצוא לעצמי חברה מחוץ לשעות העבודה - לא תמיד עובד..
בערב הוספתי לי עבודה עם המון סיפוק מהבית..
לא ידעתי שיש לי 2 ניקים פעילים. מזדהה לגמרי. רק יותר שנים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה