כללי לעימוד קונטרס

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה צריך להיות 85 על 115

העלתי גם פידיאף וגם 3 תמונות.

אני כמעט בסוף, יש עוד קצת שיפוצים, כל הערה תעזור! :)

תודה רבה לכם.

תודה לכל מי שעזר באשכול הקודם, הפנתי לסיים את זה רק עכשיו....

קבצים מצורפים

• 85q115.pdf
    1 MB · צפיות: 33
  • 1 (1).jpg
    KB 38.2 · צפיות: 25
  • 1 (2).jpg
    KB 35.6 · צפיות: 23
  • 1 (3).jpg
    KB 36.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה. אהבתי!

רק הערה קטנה. קצת מפריע לי בעמודים שמתחיל בהם איזה תפילה כמו תפילת מנחה לחול, תיקון חצות, קריאת שמע שעל המטה וכו', שהכותרת מופיע שם שני פעמים - א' ככותרת רצה וא' ככותרת פרק - אם אתה מבין למה אני מתכוון.
הדרך הנכונה בזה כפי הנראה, הוא להשאיר רק כותרת אחד, דהיינו או העליונה - הקטנה - ולהתחיל תפילת מנחה כעמוד רגיל, ללא רווח מיותר. או להשאיר רק כותרת הפרק - הגדולה - ובקצת רווח לפני הכותרת, ולהסיר הכותרת העליונה מעמוד זו.
חוץ מזה העימוד הוא ממש ממש יפה וכנ"ל.

• הוסף לסימניות
תסתכל בסידורים אחרים נדמה לי שאת הג"פ צריך לכתוב אחרי הפסוק ולא לפני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;753088:
תסתכל בסידורים אחרים נדמה לי שאת הג"פ צריך לכתוב אחרי הפסוק ולא לפני

יותר יפה לטעמי להקטין מעט את ה"מוריד הטל" וכו'
וכן אולי גם "ד' שפתי תפתח" וכו'

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

כדאי לסדר את הטורים ב'אבינו מלכנו'

באיזה תוכנה מסדרים כך מנחה למעלה וערבית למטה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

באינדזיין עשיתי במאסטר שתי תיבות טקסט, והזזתי אותם לפי העימוד. לתיבה התחתונה צירפתי (עם CNTL+G) קו, וכותרת.

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה הערות על הוקנטרס
א. לא נראה לי שהכותרות של העמודים באותו גובה.
ב. יש לך הרבה יתומים ואלמנות.
ג. בכל הפסקאות של הכתב הקטן יש לך הרבה מרווח בין השורות, שזה לא נעים לעין.
ד. תשים בכל סוף דבר איזה עיטור קטן שיראה הבדל בית תפלה לתפלה. וכו'....

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם, ההערות שלכם עזרו לי מאוד. אין מילים!!:)

• הוסף לסימניות
עימוד מקסים

נראה לי שלא נהוג להבליט את המילה הראשונה בכל "אנטר"
אלא בתחלת כל ברכה משמונה עשרה

הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה