כללי לעיצוב לוגו חדש (זק"א - תל אביב)

• פותח הנושא chayki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם, מקצועית בלבד לעיצוב הלוגו, לקונפליקטים עם הצבעים, הגדלים וכד'.
אודה לחברי הפורום המקצועיים

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 85.2 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
בס"ד
לדעתי לוגו יפה מאד ומכובד.
רק שיש בעיה,בצד ימין,הקו האדום לא ישר וצריך לשים לב לזה.

• הוסף לסימניות
לוגו מצוין.
העיטור הרוחבי מיותר לדעתי

• הוסף לסימניות
גם לדעתי....

אבל הלקוח...

• הוסף לסימניות
התחלה נאה.
לא הבנתי את תפקידה של גדר התיל בלוגו.

• הוסף לסימניות
מותר לשאול מה מסמל הנחש? האם הוא מהלוגו הקודם? אתה יכול להעלות את הלוגו הקודם?

• הוסף לסימניות
העיבוי של האותיות מלאכותי מדי.
נראה לא טוב.
(והייתי מוותר על ההבלטות בגרשיים)
הלוגו בכללות יפה.

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה לדעתי.
וקח/י את זה כביקורת בונה.

1. הקישקוש המסולסל מתחת המילה זק"א מיותר, זה משהו חסידי ערבי (זק"א סניף ויז'ניץ - מרוקו).
2. הסמל של החובש (הנחש), נראה לי קשור לרפואה ולבית מרקחת, ולא לתחום פעילות זק"א. (זיהוי קרבנות אסון, ל"ע)
3. חדי עין יבחינו כי יש כאן אפקטים של פוטושופ!! והם לא יטעו. לנקודה הזאת קוראים מ-ח-ד-ל. לוגו צריך להיות וקטורי, נקי, חד וחלק, אחרת אפשר לקחת את הלוגו הזה ולזרוק אותו לים.
4. הצבעים הללו לא מספיק זורחים, הם בגוונים טיפה מתים.
5. בכלליות זה סגנון מיושן, היה מתאים לארגון כמו זקא לעשות משו מודרני יותר.

• הוסף לסימניות
*[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]תודה על תגובותיכם, אכן, הגרשיים לא אמורות להיות בהבלטה, אלא שבמקור המילה "זקא" היתה בהבלטה, וטעות שלי, שכחתי להוריד את ההבלטה.

לגבי הנחש, זק"א מתעסקים גם בהצלה, לכן בחרו בנחש, אלא אם כן יש לכם הצעה חלופית כדי שאציע ללקוח.

אשמח לשמוע על רעיון חלופי במקום הגדר תיל כמו"כ על רעיון של צבעים חיים יותר.

[/FONT]
[/FONT]

• הוסף לסימניות
יש חוסר פרופורציה: האותיות ענקיות, התיל דק, הנחש קטן. צריך להחליט על כיוון אחיד.

• הוסף לסימניות
יפה, תורידי את האפקטים של פוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;333379:
טוב אז ככה לדעתי.
וקח/י את זה כביקורת בונה.

1. הקישקוש המסולסל מתחת המילה זק"א מיותר, זה משהו חסידי ערבי (זק"א סניף ויז'ניץ - מרוקו).
2. הסמל של החובש (הנחש), נראה לי קשור לרפואה ולבית מרקחת, ולא לתחום פעילות זק"א. (זיהוי קרבנות אסון, ל"ע)
3. חדי עין יבחינו כי יש כאן אפקטים של פוטושופ!! והם לא יטעו. לנקודה הזאת קוראים מ-ח-ד-ל. לוגו צריך להיות וקטורי, נקי, חד וחלק, אחרת אפשר לקחת את הלוגו הזה ולזרוק אותו לים.
4. הצבעים הללו לא מספיק זורחים, הם בגוונים טיפה מתים.
5. בכלליות זה סגנון מיושן, היה מתאים לארגון כמו זקא לעשות משו מודרני יותר.

רצ"ב להמחשה הלוגו של ארגון זק"א הארצי, לצד סמלה החדש של היחידה הבינלאומית שלו.

ואולי היה כדאי שגב' טופי תציין שמדובר בזק"א ת"א שפנו אליה - ארגון נפרד ועצמאי שאינו פועל תחת מסגרת הארגון הארצי. לא שאני מצפה מגרפיקאית להתמצא בנבכי הפוליטיקה הפנים ארגונית והמסתעף...:eek:

לתשומת לב,השימוש בלהבה המפוצלת יכול לגרור לענ"ד תביעה על הפרת זכויות יוצרים לאור העובדה שמדובר במוטיב מאפיין, המופיע גם בנפרד כסוג של לוגו מישני של ארגון זק"א הארצי.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• ZAKAlogoBL.png
    KB 46.9 · צפיות: 30
  • ZAKAlogo.png
    KB 36.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מכלליו של סמל: הוא חייב להיות פשוט וחייב להיות ייחודי. הסמל הזה מורכב, וכל האלמנטים שבו ממוחזרים - המגן, סמל הנחש, זר העלים, וכמובן הלוגו הישן. אני לא מוצא שהסמל הזה משדרג את הלוגו הישן. אני במקומם הייתי משאיר אותו - הוא טוב - אלא שיתכן שהייתי מחזק את הגרשיים/שלהבת שיתפסו יותר את העין.

• הוסף לסימניות
יתכן ולא הבנת נכון אביגד,
ארגון זק"א אינו מחליף את הסמל (בוא הוא משתמש מזה 15 שנה).
ארגון זק"א-ת"א (שאינו סניף של זק"א ארצי) מעוניין לשדרג את הסמל שלו, ולפיכך פנה לגב' טופי.

ברור יותר?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;333873:
יתכן ולא הבנת נכון אביגד,
ארגון זק"א אינו מחליף את הסמל (בוא הוא משתמש מזה 15 שנה).
ארגון זק"א-ת"א (שאינו סניף של זק"א ארצי) מעוניין לשדרג את הסמל שלו, ולפיכך פנה לגב' טופי.

ברור יותר?..
אם זה אכן כך, מי חשוף לתביעה על זכויות יוצרים? הגרפקאית או מזמין העבודה?

• הוסף לסימניות
שאלה טובה,
זה כבר עניין למשפטן (- מה שאיני ב"ה..).

• הוסף לסימניות
אחרי התיקונים...

חוות דעתכם....

קבצים מצורפים

• זקא.jpg
    KB 827.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
משתפר והולך.
דא עקא, כרגע את חשופה לתביעה מצד אמישראגז.

קבצים מצורפים

• BackGround4.gif
    KB 5.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;336372:
משתפר והולך.
דא עקא, כרגע את חשופה לתביעה מצד אמישראגז.

הוצאת לי את המילים מהכיריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה