התייעצות לעקרות הבית, הבלעבוסטע'ס

• הוסף לסימניות
קראתי רק חלק מהתגובות -
סמרטוטי מיקרופייבר לא טוב לכבס במעלות גבוהות ולא להכניס למייבש. וגם לא מרכך כביסה.
זה הורס את יכולת הספיגה שלהם ואת יכולת האיסוף של השערות והפירורים הקטנים.

אז אצלי - הסמרטוטים הרטובים תלויים על חבל שקצת מופרד מהחבלים האחרים, אחרי שמתייבשים הם נצברים בסלסלה קטנה עד יום חמישי.
ביום חמישי, אחרי הנקיון והשטיפה לשבת הם נכנסים למכונה, לתכנית קצרה של רבע שעה עם אבקה / ג'ל בלבד, ללא מרכך.
אח"כ נתלים על החבל.
ביום שישי בבוקר, כשהם יבשים - מקפלת יפה ומאכסנת על המדפים בחדר שירות.

• הוסף לסימניות
סמרטוט מטבח - ביד ונמצא על השיש, מדי פעם לכביסה

רצפה - ב"ה עברתי לחד פעמי, בערך 1 ש"ח לסמרטוט!!!!!!!!!! הרבה יותר חסכוני מלסחוט, לשטוף ולכבס ולחפש מקום להניח.. :)

• הוסף לסימניות
אותי יותר מעניין איך מאחסנים שקיות?? (חוץ מהפלסטי המוכר..)
ובעיקר שקיות קשיחות של חנויות בגדים וכד'..

• הוסף לסימניות
לי יש מתלים במרפסת הכביסה, ומכיון שיש לי את הקרמיקה המבריקה הידועה לשימצה שצריכה ספונג'ות מפנקות מידיי יום מצטבר לי כל יומיים ארבע סמרטוטים ואני כל יומיים שלוש מכניסה למכונה של 90 מעלות.

• הוסף לסימניות
סמרטוט מטבח - ביד ונמצא על השיש, מדי פעם לכביסה

רצפה - ב"ה עברתי לחד פעמי, בערך 1 ש"ח לסמרטוט!!!!!!!!!! הרבה יותר חסכוני מלסחוט, לשטוף ולכבס ולחפש מקום להניח.. :)
החד פעמי לא מנקה בכלל
זה טוב לעבור עם זה חצי שעה לפני שבת....(מקסימום)
נסתי כבר כמה חברות

• הוסף לסימניות
החד פעמי לא מנקה בכלל
זה טוב לעבור עם זה חצי שעה לפני שבת....(מקסימום)
נסתי כבר כמה חברות

זה לא בשביל לשפשף וכו...

אני שופכת מים, משפשפת עם מטאטא אם יש צורך, לפעמים רק גורפת.. זה מוציא את כל הלכלוך
ואח"כ עוברת עם ח"ד, ואפילו שניים...

(בבית גדול ומלא ילדים אולי זה באמת לא מתאים....וכן צריך יסודי יותר...
אבל בשבילי זה מצויין:))

• הוסף לסימניות
זה לא בשביל לשפשף וכו...

אני שופכת מים, משפשפת עם מטאטא אם יש צורך, לפעמים רק גורפת.. זה מוציא את כל הלכלוך
ואח"כ עוברת עם ח"ד, ואפילו שניים...

(בבית גדול ומלא ילדים אולי זה באמת לא מתאים....וכן צריך יסודי יותר...
אבל בשבילי זה מצויין:))
כן,
זה גם תלוי איזה סוג רצפות.
אני אוהבת לשפשף עם סמרטוט וחומר ולעבור יבש עם סמרטוט מיקרופייבר יבש.
החד פעמי משאיר לי סימנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה