דרוש מידע לעשות פאה בבית שמש

• פותח הנושא avy2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות פאה חדשה (בהרכבה אישית) בבית שמש (לא רוצה להתרוצץ רחוק על כל תיקון). אשמח להמלצות מנסיון בלבד!!

חשוב לי:

א. שרות - פאנית שמקשיבה ומבינה את מה שאני רוצה ולא כופה את דעתה (ולא שכל פאה שאני מודדת: וואוו! מהממת! ושאר שקרים ובלבולי מוח...) ושיודעת לכוון אותי למה שאני מחפשת גם אם לא יודעת להסביר מספיק ברור וכן שתתן שרות גם אחרי קניית הפאה.
ב. סבלנות - שגם אם אנדנד היא תתן שרות טוב שיצדיק את אלפי השקלים ששילמתי.
ג. מחיר - מחיר שפוי (ולא הפאניות שמתחילות ב12,000 ש"ח ..).
ד. לא חשוב לי מישהו מוכרת או מותג.

תודה מראש
אם יש נקודות ששכחתי אודה שתציינו.

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות פאה חדשה (בהרכבה אישית) בבית שמש (לא רוצה להתרוצץ רחוק על כל תיקון). אשמח להמלצות מנסיון בלבד!!

חשוב לי:

א. שרות - פאנית שמקשיבה ומבינה את מה שאני רוצה ולא כופה את דעתה (ולא שכל פאה שאני מודדת: וואוו! מהממת! ושאר שקרים ובלבולי מוח...) ושיודעת לכוון אותי למה שאני מחפשת גם אם לא יודעת להסביר מספיק ברור וכן שתתן שרות גם אחרי קניית הפאה.

תודה מראש
אם יש נקודות ששכחתי אודה שתציינו.
אני עשיתי אצל דבורי רוט פאה מהממת!
הכי אהבתי אצלה את היושר והכנות איתך,
והשרות שלה מושלם!
ממליצה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פרטים, שרות מחירים וכו'...
תודה
(את עשית אצלה?)
גיסתי עשתה אצלה שידרוג מטורף.
יש לה ידי זהב.
היא אלופה. מבינה ענין. זמינה.
אני בדרך אליה רק שאני גרה בצפון אז צריכה הזדמנות לבוא אליה.
שרות 100%
איכות 100%
מתאימה לפנים.
טלפון שלה 050-474-2115

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח למי שתוכל לציין מחיר
תודה

• הוסף לסימניות
יש אחת ממש טובה
בשם דבורי אירנשטיין שער איכותי ברמות !!!
שירות מהמם ונדיב
לא יקר לעומת המוצר
מוצר איכותי ברמה מאוד גבוהה
אישתי קנתה אצלה
מאוד מרוצה
בלי תיקונים ובלי בעיות כבר 3 שנים
נראה חדש
0583265266

• הוסף לסימניות
משהי מכירה את פאות משי? יכולה לתת פרטים בקשר ל:
אשמח להמלצות מנסיון בלבד!!

חשוב לי:

• הוסף לסימניות
יש בבית שמש את גיטי גרבר
פאנית מעולה ומקצועית, סבלנית ונוחה חדשה יחסית במכירות.
המספר שלה: 0527675297

• הוסף לסימניות
עשיתי פאה אצל דבורי רוט כבר לפני יותר מ4 שנים.
בחרישה יומיומית ועדיין נראית חדשה.
היא סבלנית ומקצועית.
המחיר היה סביר לא זוכרת כמה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פאה בהרכבה אישית אצל חיה שטרנפלד אני מאוד מאוד מרוצה
יש לי אותה כבר 3 שנים ואני ממליצה מאוד
אפילו הוסיפה לי שערות בחינם בשנה הראשונה שיש עדין אחריות
יחסי אנוש מבינה את הלקוחה וגם לא נראה לי יקרה לפני 3 שנים עלה לי 6000 (פאה עד הכתף)
המספר שלה 0527175165 בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בבית שמש על נחמי לוי
052-7135014

שירות מעולה ופאה מצוינת ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה